Δεν πίστευα ποτέ ότι θα υπάρξει κάποτε η μέρα που ο Νίκος Δήμου και οι αρλουμπολογίες του θα βρίσκονταν κάποια μέρα στα ελληνικά σχολικά εγχειρίδια. Κι όμως, η Γιαννάκου, αυτή που αύριο θα εκπροσωπεί την Ελλάδα (;) κατάφερε να περάσει νύχτα κι αυτό το βιβλίο.

Πρόκειται για το βιβλίο της Νεοελληνικής Γλώσσας της Γ' Γυμνασίου, στο οποίο στη σελίδα 116 γίνεται αναφορά για την καταπιεσμένη Σλαβόφωνη μειονότητα (!!) στην Ελλάδα ενώ κάνει αναφορά και στο Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, του George Soros, του Δημητρά και του Βαλλιανάτου. Το είδαμε στους φίλους από το Μακεδονικό Ζήτημα Σήμερα και αναρωτιώμαστε γιατί δεν έχει γίνει κάτι προς την κατεύθυνση της αφαίρεσης του άρθρου του Ν.Δήμου, ο οποίος και σε εκπομπή στην κρατική τηλεόραση αναφέρθηκε στη Μακεδονική όπως τη χαρακτήρισε μειονότητα.


Ο συγκεκριμένος τυπάκος γράφει και σε μία από τις γνωστές δωρεάν φυλλάδες ενώ συμμετέχει και στο κομματίδιο του Μάνου, την Δράση. Ας μας απαντήσουν εκεί στη Δράση αν συμφωνούν με τον κύριο Δήμου και τις θέσεις του. Εκεί στο ΥΠΕΠΘ δεν ασχολούνται φυσικά με κάτι άλλο εκτός από το να φτιάχνουν ανθελληνικά βιβλία ;;