Αυτό κι αν ήταν ελεύθερη διακίνηση ιδεών! Σήμερα το μεσημέρι εκτυλίχτηκε ένα μάθημα ασύλου ιδεών και ειρηνικής ανταλλαγής απόψεων στο ΠΑ.ΠΕΙ. Πάνω από 40 κουκουλοφόροι, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου και των ΕΑΑΚ μαζεύτηκαν έξω απο το ΠΑ.ΠΕΙ. μόλις πληροφορήθηκαν την παρουσία 10 περίπου μελών της Φ.Ο.Σ. προκειμένου να τους κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας.

Με λοστούς, μαδέρια, τσάπες και σκεπάρνια (μάλλον από την δράση τους στο πάρκο της Πλατείας Κύπρου) χτύπησαν άσχημα τον πρόεδρο της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. και άλλα τρία μέλη της Φ.Ο.Σ. Χαρακτηριστικό του οπλισμού τους ήταν ότι κρατούσαν σπρέυ και φώναζαν "Φασίστες Κουφάλες έρχονται Κρεμάλες". Η προστασία της Δημοκρατίας από την αστυνομία σκέψης του Πανεπιστημίου Πειραιά είχε και παράπλευρες απώλειες σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Η Φ.Ο.Σ. και ο Πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. έκαναν το λάθος να μιλήσουν για κατάργηση του ασύλου και άμεση επαναφορά της τάξης στα Πανεπιστήμια σταματώντας τις καταλήψεις! Ευχόμαστε ο Γιάννης Παναγιωτακόπουλος που σήμερα είχε και γενέθλια να ναι γερός και δυνατός.


Προς κυβερνήτες: Αφήστε τους κουκουλοφόρους να κάνουν ο,τι θέλουν! Μέχρι να έχουμε νεκρούς!