Επειδή χθες δεχτηκα διάφορα μηνύματα, τα οποία μιλούσαν για επίθεση μου στον blogger Κρόγια και στην Παραπολιτική να επισημάνω τα εξής:

- Ουδέποτε κατηγόρησα τα παραπάνω blogs για πληρωμένο blogging. Η παράθεση των συνδέσμων έγκειται στο γεγονός ότι τα συγκεκριμένα blogs έχουν ως κύρια θεματική το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και παρουσιαζουν ρεπορτάζ από εφημεριδες και κανάλια. Θα μπορούσα να παραθέσω άπειρα λινκ από διάφορα blogs, τι θα σήμαινε αυτό; Ότι όλοι αυτοί είναι πληρωμένοι; Το αν καποιοι το αναπαρήγαγαν λάνθασμένα για να δημιουργήσουν ντόρο δεν είναι δικό μου θέμα.

- Οι πληρωμένοι bloggers γνωρίζουν ποιοι είναι και η αναφορά μου σ' αυτούς δεν θα είχε καμία απολύτως σημασία χωρίς απτές αποδείξεις. Οπότε είναι άτοπο να προσπαθεί κανείς να με κατηγορήσει για συκοφαντία.

- Απο μένα ακούσατε πρώτη φορά για τους bloggers-δημοσιογράφους; Που πρώτα γράφουν στην εφημερίδα και μιλάνε στο κανάλι και μετά στο blog τους, εκφράζοντας το αφεντικό τους;


Αυτά τα ολίγα από μένα. Αν κάποιος θίχτηκε τόσο πολύ ας με πάει φυλακή. Ούτως ή άλλως η κυβέρνηση Καραμανλή περνάει νόμους "υπέρ" της διαφάνειας των blogs και των μηνύσεων.