Τον τελευταίο καιρό όλοι οι Έλληνες γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς κρίσης. Όχι μόνο οικονομικής, πολιτικής και ιδεολογικής αλλά κρίση επιβίωσης! Οι Έλληνες γίνονται μέρα με τη μέρα μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα, με τους περισσότερους να παραμένουν απαθείς, εθισμένοι στην αδράνεια και τη ραστώνη. Ο ρόλος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή όλων των Ελλήνων εθνικιστών (όσοι ακόμη θέλουν να λέγονται έτσι) είναι ζωτικός και κρίσιμος.

Η επικράτηση των διεθνιστών, όπως θέλουν κομψά να αποκαλούνται οι προδότες, σε όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής καθώς και η προπαγάνδα στην οποία επιδίδονται, φαίνεται να καρποφορεί. Καλυπτόμενοι από έναν κατ’ όνομα «ανθρωπισμό» κατάφεραν να αλώσουν το εθνικό κράτος, να ποδοπατήσουν τους θεσμούς, να βεβηλώσουν τα ιερά και τα όσια που μας καθαγίαζαν τόσους αιώνες και είναι έτοιμοι να αναλάβουν τα ηνία της εξουσίας (αν δεν τα έχουν ήδη αναλάβει).

Η μεγαλύτερη τους όμως επιτυχία είναι άλλη: Οδήγησαν την κοινωνία και ειδικότερα τους νέους, στην γενική αποξένωση. Με το νέο τρόπο ζωής που πλάσαραν, τους έβαλαν τα ακουστικά στα αυτιά, και την οθόνη στα μάτια, μόνοι σ’ ένα δωμάτιο με την ψευδαίσθηση ενός facebook. Έτσι, απρόσκοπτοι και χωρίς αντιδράσεις κυριάρχησαν στη χώρα μας όλοι αυτοί που σήμερα συνεργάζονται χωρίς ίχνος ντροπής με τον εχθρό.

Απ την άλλη μεριά, οι Εθνικιστές, χαμένοι στην εσωτερική τους έριδα και γεμάτοι εσωστρέφεια, παρέμειναν χρόνια στην αφάνεια. Τα τελευταία χρόνια, η φωνή τους ακούγεται περισσότερο. Και ηχεί σα συναγερμός στα αυτιά όσων ακόμη δεν μήδισαν. Όλο και περισσότεροι νέοι, αφουγκράζονται αυτό τον εκκωφαντικό ήχο. Στο χέρι όλων των Αγωνιστών είναι να περάσουν από την ατέλειωτη θεωρία και τις επαναλαμβανόμενες διαπιστώσεις, στην δράση! Αυτή είναι που θα ρίξει την πρώτη κανονιά για να επέλθουν οι επόμενες.

Το τείχος είναι ψηλό! Ας ξεκινήσουμε να το γκρεμίζουμε λοιπόν! Καλό αγώνα Έλληνες!