Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατηγορείται τόσο από το ΛΑ.Ο.Σ. χρόνια τώρα όσο και από το Κ.Κ.Ε. πρόσφατα, ότι "χαϊδεύει αυτιά". Με την υπόθαλψη της "εξέγερσης" των καταπιεσμένων, της γενιάς των 700 ευρώ, των μαθητών και μαθητριών αλλά και γενικότερα της κοινωνίας που βιώνει την κρίση, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων.
Ας παραθέσουμε μια προσωπική μαρτυρία. Λίγο μετά τα επεισόδια, όπου οι αστυνομικοί είχαν ρίξει αρκετά δακρυγόνα, στην προσπάθεια μου να διαφύγω από τα χημικά, αφού έφυγα από την εργασία μου κακήν κακώς, βρέθηκα στο Κολωνάκι.
ΟΔΟΣ ΡΩΜΑ
Είναι μια από τις οδούς που βρίσκεται κάθετα επί της Βουκουρεστίου. Εκεί λοιπόν έκπληκτος βρέθηκα μπροστά σε πολλά συνθήματα. Δεν ήταν ούτε ομάδων, ούτε αναρχικών. Ήταν εξόχως πολιτικά. Το κόμμα, γνωστό. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Εδώ και τώρα ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην εξουσία απαιτεί, ο ρυπαρογράφος. Αλλά δεν είμαστε ούτε στο Περιστέρι, ούτε στη Δραπετσώνα. Είμαστε στο Κολωνάκι. Αν κοιτάξουμε και τα ποσοστά του εν λόγω κόμματος σε περιοχές όπως τα Βόρεια Προάστεια, θα βρεθούμε προ εκπλήξεως. Φαίνεται πως οι επαναστάτες, ζουν σήμερα στα πούπουλα και στις ανέσεις. Σαν άλλοι Τσε Γκεβάρα!!

Ποια είναι η απάντηση που πρέπει να δίνουμε όλοι μας σε τέτοιες αθλιότητες;; Την βρήκα στην Ακαδημίας!!