Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κος Μεϊμαράκης, παρήλασε στα τηλεοπτικά δελτία και εκπομπές όλων των καναλιών για να μιλήσει για τη Ν.Δ. και την αδυναμία της να κυβερνήσει. Στήριξε το έργο της και μίλησε για πράξεις και όχι λόγια.
Πότε όμως θα κάνει κάτι προκειμένου, οι Σκοπιανοί στο Αφγανιστάν να πάψουν να έχουν στις στολές τους το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;; Που είναι το έργο και οι πράξεις του;
Ο Κωστής Αϊβαλιώτης, κατέθεσε δεύτερη ερώτηση στον υπουργό, αφού η πρώτη του απάντηση ήταν επιεικώς απαράδεκτη και επανέρχεται. Συγκεκριμένα:

Τελικά, διαμαρτυρήθηκε ο Ε. Μεϊμαράκης για τις στολές των σκοπιανών στρατιωτών στο Αφγανιστάν που φέρουν την ένδειξη … «MACEDONIA» ;


Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Β΄ Αθηνών Κωστής Αϊβαλιώτης υπέβαλε την εξής ερώτηση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας :

«Ο Ε. Μεϊμαράκης μου απάντησε ανεπαρκώς στην υπ’ αριθμόν 9347/31-3-2008 γραπτή κοινοβουλευτική μου ερώτηση, οπότε αναγκάζομαι να επανέλθω σχετικά με τα διακριτικά των σκοπιανών στρατιωτών που υπηρετούν στο Αφγανιστάν.

Κατόπιν τούτου

Ερωτάσθε

1. Φέρουν οι στολές αυτές ή όχι το διακριτικό «MACEDONIA» ;

2. Πότε διαμαρτυρήθηκε ο Ε. Μεϊμαράκης γι’ αυτήν την πρόκληση και πότε θα υπάρξει η ορθή αναγραφή FYROM ;»


Περιμένουμε απάντηση κε Μεϊμαράκη. Μα πάνω απ' όλα πράξεις. Μη τα περιμένετε όλα από τα blogs. Αλλιώς δώστε μας λίγο απ' τον παχυλό σας μισθό για να κάνουμε το αυτονόητο. Να υπερασπιστούμε την πατρίδα! Αναμένουμε εξελίξεις!