Ο Karatheodoris έγινε κι αυτός μάρτυρας της σημερινής βόμβας που έσκασε με το δημοσίευμα του Guardian για αυτονομιστικές τάσεις της Κέρκυρας από μια δημοσιογράφο, που όπως φαίνεται παίζει ένα παλιό όπως θα αποδείξω παρακάτω παιχνίδι. Αυτό φυσικά δε θα περάσει έτσι. Ήδη έχουν γίνει ενέργειες για να ανέβει το θέμα στα ανώτερα κλιμάκια και να ακουστεί στη Βουλή προκειμένου το ΥΠΕΞ να ξυπνήσει απ' το βαθύ λήθαργο.
Για να είμαστε δίκαιοι η εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ στο φύλλο της 28ης Αυγούστου είχε κάνει αναφορά σε σχέδια ορισμένων κύκλων για αυτονόμηση. Περιμένουμε νέες αποκαλύψεις και εξελίξεις. Για όλα θα είστε ενήμεροι από τον Karatheodoris.
Το ερώτημα είναι γιατί ξαφνικά θυμήθηκαν ότι η Κέρκυρα θέλει ανεξαρτησία. Δυστυχώς δεν είναι η μόνη αναφορά τέτοιου είδους. Κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί διάφορες καταγγελίες σχετικά με ιστορίες ανεξαρτησίας τόσο της Κέρκυρας όσο και της Κρήτης. Συγκεκριμένα, ο Πρίγκηπας Κάρολος στην επίσημη ιστοσελίδα του βασιλείου του εμφανίζεται στο μενού των χωρών και η Corfu λες και πρόκειται για κανένα κρατίδιο. Πριν κάμποσο καιρό η Κέρκυρα αποτέλεσε για κάποιους άλλους και κομμάτι της Αλβανίας!!
Το θέμα της ανεξαρτησίας της Κρήτης είναι μια ανάλογη περίπτωση η οποία είχε και κάποια παραπάνω επεισόδια. Μιλoύσαν για ανεξαρτησία το 2012 και εμφάνισαν την σημαία της Ανεξάρτητης Κρήτης ενώ και το Υπουργείο Εμπορίου των Η.Π.Α. αναφερόταν στην Κρήτη σαν ανεξάρτητο κράτος σύμφωνα με παλαιότερη αποκάλυψη του greekalert.
Για να μη θυμηθούμε Τσαμουριά και Δυτική Θράκη όπου κατα καιρούς Αλβανοί και Τούρκοι εμφανίζουν προκλητικούς χάρτες, σημαίες και βίντεο με δήθεν απελευθερωτές. Όλα αυτά σε συνάρτηση με τους αλλόφρονες Σκοπιανούς που ονειρεύονται το Λευκό Πύργο και τη Θεσσαλονίκη μας, ολοκληρώνουν το παζλ ενός εκρηκτικού μίγματος διεκδικήσεων και δημιουργίας αποσχιστικών τάσεων που μόνο τυχαία δεν είναι. Οι πράκτορες αλωνίζουν, τα λεφτά ρέουν προκειμένου κάποιοι γυρολόγοι να ομολογήσουν ότι "καταπιέζονται" από τον κακό τύραννο.
Αποτέλεσμα: Δημιουργείται μια αίσθηση φόβου στο εσωτερικό και απέχθειας για την κακιά Ελλάδα στο εξωτερικό που τα θέλει όλα δικά της. Μήπως κάποιοι στο ΥΠΕΞ ήρθε ώρα να ανασκουμπωθείτε;; Λέω γω τώρα! Αν δεν μπορείτε, αφήστε το greekalert, το Στόχο και όλους εμάς που ενδιαφερόμαστε για την Ελλάδα να παίρνουμε τους παχυλούς μισθούς σας και να κάνουμε το αυτονόητο. ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!

ΥΓ: Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος είναι της γνωστής τάσης της θολοκουλτούρας. Ιδού και η απόδειξη: http://www.guardian.co.uk/world/2007/apr/02/turkey.travel