Ο Γιάννης Παναγιωτακόπουλος χαρακτηριζόταν πάντοτε για το ήθος και την αγωνιστικότητά του στον πατριωτικό χώρο, με αποτέλεσμα οι πάντες να τον σέβονται και να τον εκτιμούν. Όμως, χθες ήταν μια μαύρη σελίδα για την προσωπική του ιστορία, αλλά και της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ., όταν βγήκε στα κανάλια και απείλησε με ξύλο και προπηλακισμούς όποιον βουλευτή "μηδίσει".



Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος έμεινε έκπληκτος πως ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επέτρεψε να περάσει μια τέτοια δήλωση χωρίς να την καταδικάσει. Επιπλέον, ο Θάνος Πλεύρης στο ίδιο πάνελ με τον Γεωργιάδη (στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά), δεν κατηγόρησε τον Γιάννη Παναγιωτακόπουλο με τον οποίο έχουν κοινούς αγώνες εδώ και χρόνια!

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Γιάννης Παναγιωτακόπουλος θεωρείται από τους πιο σκληρούς προεδρικούς, παρόλο που ξεκίνησε από το κόμμα του Μάκη Βορίδη, τον οποίο κατηγορεί εξίσου για προδοσία! Φαίνεται, πως οι παλιές αγάπες πήγαν στην κόλαση, προκειμένου να στηριχτεί η προσπάθεια του ΛΑ.Ο.Σ. και του προέδρου του!