Για όσους πιστεύουν ότι το κόμμα Καρατζαφέρη καλλιέργησε πρόσφατα τον… διακαή πόθο της συγκυβέρνησης, τους αποκαλύπτουμε ότι ο Γ. Γεωργίου ήταν εκείνος που αποκάλυψε τις… κυβερνητικές φιλοδοξίες του ΛάΟΣ από πολύ νωρίς σε συνέντευξή του στον Τάσο Τέλλογλου του ΣΚΑΪ στις 9/10/2007:

«Εμείς αν είχαμε τραβήξει το σκοινί στο ζήτημα των μεταναστών, που μας ενοχλεί πάρα πολύ, αν το τραβάγαμε το σκοινί, μπορεί να πηγαίναμε στο 10%. 10% και στη γωνία. Δηλαδή καλύτερα 5% και στο παιχνίδι, παρά 10% και στη γωνία».

Ε, λοιπόν, σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά από εκείνη τη δήλωση ο Γεωργίου δικαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο, με το κόμμα του να συμμετέχει -επιτέλους- στο «παιχνίδι» και τον ίδιο να «παίζει» το ρόλο του αναπληρωτή υπουργού Αμύνης! Η δήλωση Γεωργίου καταρρίπτει τα παραμύθια των καρατζαφερικών ότι «βάζουν πλάτη» για να μην… πτωχεύσουμε και δείχνει το προσχεδιασμένο του πράγματος. Ο σκοπός τους ήταν ένας από την αρχή: η συμμετοχή στην αμαρτωλή εξουσία (και στα πολλά και ποικίλα ωφελήματά της…) με κάθε τίμημα. Τελικά μπήκαν στον «χορό» και χορεύουν στους ρυθμούς των τραπεζιτών και μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, χορεύουν 10.000.000 Έλληνες στο ταψί…