Οι ημέρες αυτές ίσως είναι ο απόλυτος εφιάλτης κάθε αριστερού δημοσιογράφου. Δεν εξηγείται αλλιώς η μανία τους να γράφουν άρθρα επί άρθρων εναντίον των υπουργών του ΛΑ.Ο.Σ. που συμμετέχουν στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας, όπως χαρακτηρίζεται, αλλά και σε καθετί δεξιό. Τα φυσίγγια βγήκαν απ' το ντουλάπι και τα ντουφέκια του συμμοριτοπολέμου ξύπνησαν, μαζί με τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Έτσι η "αριστερή" θολοκουλτούρα ξυπνά και κοιμάται με ένα ζητούμενο: Βγάλτε απ' την κυβέρνηση τους Δεξιούς (φασίστες, ακροδεξιούς, χουντικούς κλπ).

Ξεκινάμε με το τελευταίο μύθευμα της εφημερίδας το ΒΗΜΑ, όπου ανακαλύπτει ακροδεξιά σταγονίδια στη Σχολή Ευελπίδων, ικανά να ανατρέψουν το πολίτευμα! (βλέπε εδώ) Είναι άξιο απορίας γιατί ακόμα δεν έχουν λιθοβολιστεί οι αχρείοι που δεν έψελναν τα εμβατήρια "ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ"!

Συνεχίζουμε με το μπαράζ δημοσιευμάτων εναντίον τόσο των υπουργών του ΛΑ.Ο.Σ. όσο και του Γ. Καρατζαφέρη. Είναι ενδεικτική η μονοθεματικότητα των άρθρων και η συνεχόμενη ενασχόληση των γραφίδων αυτών με το τι κάνει η κακιά "ακροδεξιά", ξεχνώντας τα υπόλοιπα κόμματα, την Τρόικα, την Μερκελ και τόσα άλλα.

Το πρώτο ταμπούρι στην Καθημερινή με Αρχικαπετάνιο τον Παντελή
Προς Κούβα διαμέσου Δανίας του Παντελή Μπουκάλα στην Καθημερινή (25-11-11)
Απόστρατοι; Όχι πολίτες του Παντελή Μπουκάλα στην Καθημερινή (24-11-11)
Ποιο Πολυτεχνείο; Ένας μύθος...του Παντελή Μπουκάλα στην Καθημερινή (20-11-11)
Εξελληνίζοντας τα ελληνικά...του Παντελή Μπουκάλα στην Καθημερινή (19-11-11)
Αγράμματος πολιτικαντισμός του Παντελή Μπουκάλα στην Καθημερινή (18-11-11)
Στη σκιά του Πλάτωνα του Παντελή Μπουκάλα στην Καθημερινή (17-11-11)

Δεύτερο βιολί η κόρη του Κουναλάκη...
Ρόδα, τσάντα και Θρησκευτικά της Ξένιας Κουναλάκη στην Καθημερινή (24-11-11)
Η νομιμοποίηση των σταγονιδίων της Ξένιας Κουναλάκη στην Καθημερινή (17-11-11)

Το καραούλι του protagon.gr
Ο Άδωνις και το Λείψανο του Κώστα Γιαννακίδη στο protagon.gr (26-11-11)
Βορίδης πριν και μετά του Νίκου Μπίστη στο protagon.gr (22-11-11)
Τα Θρησκευτικά στο μνημόνιο της Άννας Δαμιανίδη στο protagon.gr (26-11-11)

Τα παραπάνω είναι χαρακτηριστικά για την μανία ορισμένων να συκοφαντήσουν την αντίθετη άποψη με χαρακτηρισμούς, ειρωνείες και φληναφήματα. Πριν τελειώσουμε όμως αυτή την ψηλάφηση του μίσους για την αντίθετη άποψη, θα θέλαμε να παρουσιάσουμε ακόμη ένα νοσηρό φαινόμενο της σύγχρονης γραφίδας της Αριστεράς, έτσι όπως τουλάχιστον την εκφράζουν οι υπερασπιστές της. Το ρεπορτάζ το επιμελήθηκε ο κύριος Λαμπρόπουλος στο Βήμα. Ο τίτλος: Φόνος Μέντιουμ: Έγκλημα χωρίς κίνητρο. Κι ενώ περιμένει κανείς ένα απλό ρεπορτάζ αστυνομικού χαρακτήρα, ο δημοσιογράφος κάνει κάτι το πρωτοφανές. Εμπλέκει την πολιτική τοποθέτηση του υπόπτου, με προπαγανδιστικό σκοπό: Ένα έγκλημα χωρίς... κίνητρο εξακολουθεί να απασχολεί τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές! Η ΕΛΑΣ έχει συλλάβει έναν 36χρονο, μέλος της Χρυσής Αυγής, ως δράστη των δολοφονιών του 48χρονου αστρολόγου Μιχάλη Μουτάφη και της 36χρονης γραμματέως του Παρασκευής Γκέζου τον Φεβρουάριο του 2009 στο Χαλάνδρι. 

Αυτή είναι η δημοσιογραφία τους! Ο 36χρονος Χρυσαυγίτης φονιάς. Δε νομίζω να έλεγε σε άλλη περίπτωση το μέλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αυτού του είδους η στοχοποίηση μας γυρνά σε εποχές δικτατορικών καθεστώτων. Καθεστώτα που κάποιοι υποστήριξαν στα νιάτα τους και τώρα ξεπληρώνουν τα γραμμάτια της νιότης τους. Το ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω.