Η παραπάνω φωτογραφία κάνει το γύρο του κόσμου μαζί με δεκάδες άλλες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και διακινούνται από ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, προσπαθώντας έτσι να παρουσιάσουν την κατάσταση της χώρας μας με τα μελανότερα χρώματα.

Κάτι τέτοιο βέβαια, δεν γίνεται τυχαία. Η διατεταγμένη υπηρεσία αυτών των μέσων είναι προφανής: Φοβίζουν την υφήλιο και αποτρέπουν τους τουρίστες και τους επενδυτές από το να ταξιδέψουν στη χώρα μας! Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πληρώνουν συκοφαντικές ανθελληνικές γραφίδες του διεθνούς τύπου και μπουκώνουν ευρώ ντόπιους δημοσιογράφους.



Αυτοί οι κερδοσκόποι, που κάποτε ο Παπανδρέου τους καλούσε στο γραφείο για καφέ, έχουν επενδύσει δισεκατομμύρια στην χρεοκοπία της Ελλάδας! Κι αυτή η χρεοκοπία θα σημάνει ένα ντόμινο εξελίξεων για ολόκληρο τον κόσμο με αβέβαια αποτελέσματα.

Καλό θα ήταν όσοι γνωρίζουν ξένες γλώσσες, να κάνουν τον κόπο και να σχολιάζουν κάθετι που παρουσιάζεται στον ξένο τύπο και διαδικτυακό site, προκειμένου να μπορέσουμε να ανατρέψουμε όσο μπορούμε το κλίμα που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα!

Γιατί η Ελλάδα δεν προσκυνά Σόρος!