Την ώρα που το κόμμα της Αντιπολίτευσης στηλιτεύει την πολιτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για τα χρέη της χώρας, ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται μπροστά στο δυσεπίλυτο πρόβλημα των χρεών της προηγούμενης ηγεσίας!

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία χρωστάει και της μιχαλούς στην Αγροτική Τράπεζα με το συνολικό της χρέος να φτάνει τα 120.000.000 € Κι όλα αυτά την ώρα που έχει ήδη προεισπράξει τον μποναμά της κρατικής επιχορήγησης έως το 2016!

Οι αμαρτίες της προηγούμενης κυβέρνησης και των συνεργατών του Κ. Καραμανλή, συνεχίζουν να πονοκεφαλιάζουν τη νέα ηγεσία, την ώρα που οι βουλευτές ζητάνε ρουσφετάκια για επαγγελματικές θέσεις στον κομματικό μηχανισμό! Γι' αυτό το λόγο οι περικοπές καλά κρατούν ενώ εμφανίστηκαν και τα πρώτα κουπόνια που οι βουλευτές αναγκάζονται να πληρώσουν από την τσέπη τους (λέμε τώρα) αφού κανείς δεν έχει μούτρα να ζητήσει από τον κόσμο λεφτά για τα χρέη που οι ίδιοι προκάλεσαν!

Όσο λοιπόν ο Αντώνης Σαμαράς θα μας κάνει μάθημα πως θα σώσει την Ελληνική Οικονομία, καλό θα ήταν να συμμαζέψει την Νεοδημοκρατική μπανανία και τους αρουραίους του...