Βρώμικο αστείο ανέμενε όσους μπήκαν στη σελίδα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Χρησιμοποιείται χάρτης της Google όπου αναγράφονται τα Σκόπια ως Μακεδονία. Φυσικά η μεγάλη Νεοδημοκρατική παράταξη μας έχει συνηθίσει σε τέτοια "μικρά λαθάκια" (όπως φυσικά τα βλέπουν) και δικαιολογούνται κάπως έτσι:

" Δεν είναι χάρτης του Υπουργείου, αλλά της Google"

Προς τους πανέξυπνους και ευαίσθητους πατριώτες της Ν.Δ. και συγκεκριμένα στον γνωστό για τις θέσεις του Πάνο Καμμένο: Αν αντί για Macedonia έγραφε "Ο Καμμένος είναι προδότης", θα τον βάζατε; Φυσικά και όχι. Απλά αποδεικνύεται ακόμη μια φορά ότι οι συνεργάτες σας δεν εχουν και πολυ μεγάλες ευαισθησίες όσον αφορά το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας. Και όταν κάτι δεν γίνεται μια φορά αλλά επαναλαμβάνεται, παύει να είναι λάθος αλλά εγκληματική συμπεριφορά της ίδιας της Κυβέρνησης.

Αντί να κοιτάξετε να εξαλείψουμε την χρησιμοποίηση του ονόματος από τα διεθνή φόρα και από μεγάλες εταιρείες όπως η Google, βάζετε συνεχώς αυτογκόλ και προκαλείτε τον Έλληνα. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. παίρνει μέρος μέσω των επιτελών της σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, επιτροπές, οργανισμούς όπου τα Σκόπια ονομάζονται Μακεδονία. Δεν είδαμε κάποια αντίδραση επ' αυτού.

Θυμάστε όλοι τι είχε γίνει με το site της ΔΑΠ ΝΔΦΚ και τον ίδιο χάρτη (1), για να μη θυμίσουμε τη δράση των Ελλήνων (όπως θέλουν να αποκαλούνται) ευρωβουλευτών της Ν.Δ. στο Ευρωκοινοβούλιο, με την έκθεση Μeijer. Μυαλό δεν βάλατε. Εμείς περιμένουμε πότε θα τον κατεβάσετε.

(1) Όταν η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ονόμαζε τα Σκόπια ως Μακεδονία