Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών εντυπώθηκαν στο μυαλό του Έλληνα, αναλύθηκαν διεξοδικότατα και έβγαλαν έναν νικητή: Τον Γ. Καρατζαφέρη και την αποχή. Από τη μια μεριά, το 7,2% έδειξε την "κρυφή" ,για το ευρύ κοινό, αποδοχή των θέσεων και προτάσεων του Γ. Καρατζαφέρη καθώς και την απογοήτευση για τους χρεωκοπημένους αρχηγούς κομμάτων, οι οποίοι με τη στείρα αντίληψη που τους διακρίνει παρέμειναν σε θολά νερά.

Είχαμε γράψει και παλαιότερα για τους γνωστούς κονδυλοφόρους που προσπαθούσαν να κρύψουν την ανεπάρκεια του σκιάχτρου που υποστηρίζουν, βάζοντας μπροστά την ενδεχόμενη συνεργασία ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ. (δες εδώ και εδώ) Όπως πολύ καλά θυμόσαστε, όταν ο Κώστας Καραμανλής ζήτησε συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς για την οικονομική κρίση, τόσο ο Γ. Παπανδρέου όσο και οι αρχηγοί του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και η γραμματέας του Κ.Κ.Ε. είπαν με μια φωνή: Καμία συνεργασία, εκλογές τώρα! Τι κι αν το καράβι βουλιάζει, προτίμησαν να πλιατσικολογήσουν σε μια ετοιμόρροπη κυβέρνηση οδηγώντας ανεύθυνα τη χώρα σε πρόωρες εκλογές. Ο μόνος που έτεινε χείρα συνεργασίας επί συγκεκριμένων θέσεων και προτάσεων ήταν ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Πρόεδρος του. Όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο στείρο ΟΧΙ και έστρεψε την προσοχή του στην φρέσκια για τα πολιτικά μας δεδομένα συναίνεση του Γ. Καρατζαφέρη. Οι πέννες των κονδυλοφόρων άστραψαν και βρόντηξαν, με τα blogs τους να γινονται η προμετωπίδα της κάλυψης του στραπάτσου του Γιωργάκη Παπανδρέου. Η δημοσκόπηση των Ελλήνων πολιτών που δεν ήθελε πρόωρες εκλογές φυσικά πήγε στα σκουπίδια (πάτα εδώ), από το "αντικειμενικό" μάτι της Παραπολιτικής.

Παρόμοια σκηνικά είδαμε και την επομένη του debate όπου μάταια τόσο η Παραπολιτική όσο και οι συνάδελφοι της στην προπαγάνδα bloggers προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο ότι το σκιάχτρο ήταν ο καλύτερος στο debate ενώ ο Καρατζαφέρης κακός (πάτα εδώ και εδώ)...

Το ίδιο έργο βλέπουμε και τώρα (δες εδώ). Με το ΛΑ.Ο.Σ. να ανεβαίνει αλματωδώς και το δημοψήφισμα των Ευρωεκλογών να γίνεται πετσέτα μπάνιου θαλάσσης, οι γνωστοί παπαγάλοι ξεκίνησαν την προσπάθεια συγκάλυψης της μέτριας εμφάνισης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πάνε τα 11 και τα 7% διαφορά. Με το πενιχρό 4 και κάτι, μάλλον προβλημάτισαν για τέτοιες χαλαρές εκλογές. Πάνε οι μέρες των επιθέσεων των κακών δημοσκοπήσεων. Τώρα που το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι μπροστά όλα πάνε ρολόι.

Ο φόβος πίεσης λοιπόν του Καρατζαφέρη στη Ν.Δ. και δημιουργίας ρεύματος που θα απέκοπτε την προοπτική ανάληψης της εξουσίας από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. προκάλεσε πάλι την έκρηξη παραπληροφόρησης και συκοφαντικών δημοσιευμάτων. Ο βασικός στόχος είναι η προσπάθεια να κολλήσουν τη γνωστή ταμπέλα του ακροδεξιού στον ηγέτη του 7,2%

Για φασισμό τα πρασινα παπαγαλάκια δεν πρέπει να μιλάνε:



Ο Ελληνικός λαός θέλει έργα και πράξεις όχι λόγια και γραμμένες υποσχέσεις. Όταν λοιπόν μάθει να αρθρώνει καλά και αποδείξει ότι έχει κολλήσει έστω κι ένα ένσημο με το σπαθί του, τότε μόνο ο κύριος Παπανδρέου και οι παπαγάλοι του θα μπορούν να ξεστομίζουν συκοφαντίες και βρωμιές εναντίον του Γ. Καρατζαφέρη. Δείτε τι γίνεται στην υπόλοιπη Πολιτισμένη Ευρώπη. Ο κόσμος γυρνάει την πλάτη στη Σοσιαλδημοκρατία σας!! Λυπάμαι που το συνεταιράκι σας, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., βρίσκεται στα αζήτητα αλλά αυτά παθαίνει όποιος τα βάζει με τον Ελληνικό λαό. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!