Το τελευταίο δίμηνο παρατηρείται μια επίθεση χωρίς προηγούμενο στο ΛΑ.Ο.Σ. και προσωπικά στο Γιώργο Καρατζαφέρη, από πολλές κατευθύνσεις, με έναν μόνο στόχο: την εξουσία. Ο χώρος του διαδικτύου έχει κατακλυστεί από γνωστά και άγνωστα παπαγαλάκια, πληρωμένους bloggers σε ρόλο εκτελεστών και έναν πακτωλό χρημάτων για την προώθηση του άλλοτε ανίκανου σκιάχτρου, για πρωθυπουργό. Μέχρι τώρα δεν υπήρξε καμία απάντηση. Καιρός όμως είναι να μπουν κάποιοι στη θέση τους.

Αφορμή στάθηκε η κωμωδία που έστησαν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ., οι οποίοι μπροστά στο επικοινωνιακό στραπάτσο του Γ. Παπανδρέου στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό με την απουσία συναίνεσης μπροστά στη γλυκειά καρέκλα,άρχισαν να λασπολογούν εις βάρος του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Προσπάθησαν λοιπόν να μας πείσουν ότι υπάρχει μυστική συμφωνία Ν.Δ.-ΛΑ.Ο.Σ. και ότι ο Καρατζαφέρης προωθείται για συγκυβέρνηση από κάποιους (βλέπε εδώ , εδώ και εδώ).

Αλλά γιατί τόση πρεμούρα για το ΛΑ.Ο.Σ. και μάλιστα από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.; Για να δούμε γιατί:
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις απαντούν χωρίς δεύτερη κουβέντα και καρφώνουν τους "αδιάφθορους" bloggers.

Αν πατήσετε πάνω στη δημοσκόπηση της Public Issue θα διαπιστώσετε στο 3ο γράφημα ποιος κάνει την πιο αποτελεσματική αντιπολίτευση στη Ν.Δ. Και εδώ έγκειται το πρόβλημα για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αφού μένει πίσω αναλαμβάνοντας τα ηνία ο ΛΑ.Ο.Σ. Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπου το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πέφτει και ο ΛΑ.Ο.Σ. ανεβαίνει. Άρα κοινές συκοφαντίες όσα λέγονται περι στήριξης της Ν.Δ. από το ΛΑ.Ο.Σ.

Θα πει βέβαια κανείς ότι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση είναι παλιά και δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Πράγματι είναι παλαιότερη αφού ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις μετα βίας φτάνει το 7% δημιουργώντας ανησυχία και στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. αφού σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας προσβλέπει σε συνεργασία με το κόμμα των μπαχαλάκηδων, το οποίο και χαϊδεύει συνεχώς (βλέπε εδώ). Και εδώ έρχεται η πρώτη επισήμανση-ερώτηση: Ποιος θεωρείται ο κύριος ιδεολογικός και αντιπολιτευτικός αντίπαλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.; Σαφέστατα ο ΛΑ.Ο.Σ. αφού με παρεμβάσεις του, τον έχει θέσει προ των ευθυνών του σε πολλά θέματα της επικαιρότητας και ειδικά με τα τελευταία γεγονότα των επεισοδίων. Αξέχαστη άλλωστε θα μείνει η απάντηση του Γ. Καρατζαφέρη στον πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέκο Αλαβάνο, στην αρχή της κοινοβουλευτικής παρουσίας του ΛΑ.Ο.Σ. στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

Αξίζει να σημειωθεί και η κόντρα μεταξύ Λάκη Λαζόπουλου-Γ.Καρατζαφέρη, με τον γνωστό τηλε-γύφτο να "σατυρίζει" τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. με χιτλερικό μουστάκι, ντύνοντας τον χίπυ, ενώ με άλλους πολιτικούς αρχηγούς να τα κάνει πλακάκια.


Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο ζητούμενο: Τι φοβάται το ΠΑ.ΣΟ.Κ.;
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. φοβάται όχι τόσο τη Ν.Δ. η οποία θνήσκει, αλλά τον ανερχόμενο πόλο που ονομάζεται ΛΑ.Ο.Σ. Τα μηνύματα που πήρε ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γ. Παπανδρέου από την Αυστρία, τη Γαλλία, την Ιταλία και το Βέλγιο του δείχνουν ότι πλέον η ιδεολογική μάχη θα δοθεί από τους Πατριώτες της Ευρώπης εναντίον των διεθνιστών της Σοσιαλδημοκρατίας. Aν δούμε και την τελευταία έκθεση του State Department όπου για μια ακόμη φορά στοχεύει τον ανεπιθύμητο για τα συμφέροντά της Γ. Καρατζαφέρη, καταλαβαίνουμε γιατί ο Γιωργάκης πρέπει να κάνει το καθήκον του αν θέλει να γίνει πρωθυπουργός. Ενδεχόμενη λοιπόν μη αυτοδυναμία θα καταστήσει το ΛΑ.Ο.Σ. ρυθμιστή των εξελίξεων, με αποτέλεσμα ο κουμπάρος και ο χορευτής ζεϊμπέκικων να εκλιπαρούν για συνεργασίες. Η απάντηση και στους δύο έχει δοθεί εδώ και μήνες από τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.



Ας αφήσουν λοιπόν τα φαιδρά παραμύθια οι διάφοροι κονδυλοφόροι κι ας κοιτάξουν πως θα βγάλουν μεροκάματο με πιο ηθικούς τρόπους από τη φαιά προπαγάνδα. Η οικονομική κρίση είναι προ των πυλών και το τελευταίο πράγμα που θέλει ο Ελληνικός λαός είναι να παρακολουθεί πολιτικές κοκορομαχίες. Σοβαρευτείτε επιτέλους. Λίγη αιδώς δεν κάνει κακό! Και επειδή πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους μια ατάκα του Γ. Καρατζαφέρη τα λέει όλα για τον επίδοξο πρωθυπουργό!