Μια ανασκόπηση των δράσεων του blog του gkaratheodoris. Αποτελέσματα και προοπτική.

Τις τελευταίες 10 μέρες περίπου λειτουργίας του blog, δώσαμε ένα μάθημα σε όσους νομίζουν ότι οι πράξεις μειοδοσίας και απερισκεψίας τους θα μένουν αναπάντητες. Η συνέχεια θα είναι ανάλογη.

Ξεκινήσαμε με το θέμα Βερόπουλου και την προκλητική αναγραφή του όρου "Μακεδονία" στην σκοπιανή ιστοσελίδα του. Μετά από τη δημοσιοποίηση του θέματος σε πολλά πατριωτικά blog -τα οποία ευχαριστώ- (Π.Σ. Θερμοπύλαι ,greekalert) αλλά και λόγω της κινητοποίησης μελών του youtube (greekchannel), o Βερόπουλος έχει υποχωρήσει ατάκτως. Η ιστοσελίδα του πλέον δεν αποκρίνεται (http://www.vero.com.mk/index_eng.htm).

Στη συνέχεια ανακινήσαμε ένα θέμα αναγνώρισης των Σκοπίων ως "Μακεδονία" από την Ο.Μ.Σ.Ε. Ήδη το Ίδρυμα Apimondia άλλαξε την ανάρτησή του από σκέτο Macedonia σε Republic of Macedonia (FYROM) [απ' το τίποτα καλή κι η Παναγιώταινα]. Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Κων/νος Αϊβαλιώτης έφερε το θέμα στη Βουλή και αναμένουμε απάντηση απ' τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στην ερώτησή του. Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τα blog που αναδημοσίευσαν την ανάρτησή μας (
Π.Σ. Θερμοπύλαι,Έγερσις, hellenicrevenge , skeftomasteellhnika , press-gr).

Εγώ απ' την πλευρά μου θέλω να τονίσω σε όλους αυτούς τους ηττοπαθείς ότι όταν θέλουμε, μπορούμε. Μπορούμε να αντιστρέψουμε καταστάσεις που κάποτε θεωρούνταν μη αναστρέψιμες. Όσο υπάρχει αγνός πατριωτισμός, μακριά από μικροσυμφέροντα και σκοπιμότητες, θα υπάρχει αποτέλεσμα. H συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δυνατή καθώς οι προκλήσεις ενάντια στην πατρίδα μας είναι πολλές.

Ευχαριστώ όσους με στηρίζουν και περιμένω κι άλλους πατριώτες να βρεθούν σε θέση μάχης, συστοιχιζόμενοι στο δίκαιο αγώνα μας. Γιατί στο τέλος οι Έλληνες ξέρουν πάντα να νικάνε.

KARATHEODORIS