ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Με αφορμή την προσπάθεια τόσο του Greekalert όσο και των άλλων πατριωτικών blogs, μέρος της τιτάνιας μάχης για την κατάρρευση της προπαγάνδας του κρατιδίου-κλόουν στα βόρεια σύνορά μας, καλούμαστε να συμβάλλουμε όλοι με τον τρόπο μας. Παράδειγμα αποτελεί η δραστηριότητα όλων των ελληνόψυχων ώστε επιχειρήσεις, φορείς, επίσημοι οργανισμοί και άλλοι να σταματήσουν να χρησιμοποιούν την ονομασία μας – το όνομά μας- μέχρι να ολοκληρωθούν (λέμε τώρα) οι διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση μιας λύσης, κοινά αποδεκτής.

Μετά την INTRACOM και την COSMOFON, σειρά έχει ο ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ. Είναι και αυτή μια από τις επιχειρήσεις που επέλεξαν να επενδύσουν στο γειτονικό κρατίδιο. Στην επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης κάνει σαφή αναφορά για “Macedonia” (http://www.vero.com.mk/index_eng.htm). Από πού κι ως που λεφτάδες μου; Με 8 υποκαταστήματα στη «Μακεδονία» (ποια εννοεί άραγε;;;;) ο Βερόπουλος υπερηφανεύεται για την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Είναι καιρός, όσοι επιχειρηματίες δεν αισθάνονται καμία ντροπή για την αναισθησία τους μπροστά στο κέρδος, να νιώσουν λίγο χασούρα και να πλημμυρίσουν από παράπονα και απειλές μποϋκοτάζ!! Καλούνται Όσοι Ζωντανοί, να δώσουν ένα μήνυμα στον “πατριώτη” έμπορα Βερόπουλο ότι οι Έλληνες βράζουν από αγανάκτηση και δεν είναι τόσο θύματα όσο νομίζουν.

Ελπίζω να γεμίσουν από μηνύματα διαμαρτυρίας, μπας και βάλουν μυαλό με το καλό. Γιατί υπάρχει και ο τρόπος του μποϋκοτάζ!!

Μηνύματα στις εξής διευθύνσεις: vossos@vero.com.mk (ο μόνος Έλληνας υπεύθυνος στα Σκόπια που βρέθηκε)

Για επικοινωνία με την εταιρεία Βερόπουλος της Ελλάδας μπορείτε να καλείτε το τηλ. κέντρο 210 28 93 100, το Fax:210 2893 181 και την e-mail διεύθυνση : info@veropoulos.gr

Το μήνυμα που έστειλα είναι το εξής:

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, η επιχείρησή σας συνεχίζει να κάνει αυθαίρετη χρήση του ονόματος «Μακεδονία» στην επίσημη ιστοσελίδα της στο γειτονικό κρατίδιο (http://www.vero.com.mk/index_eng.htm). Κάτι τέτοιο αποτελεί προσβολή για τους χιλιάδες καταναλωτές που σας εμπιστεύονται σε όλη την Ελλάδα, κυρίως όμως γι΄αυτούς που κατοικούν στη Μακεδονία.

Αποτελεί ηθική δικαίωση για την ιστορία της επιχείρησης αλλά και για όλους εμάς που την εμπιστευόμαστε, να σταματήσει να κάνει χρήση του όρου Μακεδονία με οποιοδήποτε τρόπο. Γι’ αυτό το λόγο κρίνεται αναγκαία η άμεση αντικατάστασή του ονόματος με το προσωρινό όνομα F.Y.R.O.M. έως ότου ξεκαθαριστεί το ζήτημα.

Σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστούμε να προβούμε σε μποϋκοτάζ των supermarket Βερόπουλος σε όλη την Ελλάδα. Αυτό το μήνυμα δεν θα είναι το μόνο.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!
από
KARATHEODORIS

Σημείωση: Aναφορά στο Βερόπουλο είχε κάνει το πολύ καλό taxalia.

http://taxalia.blogspot.com/2008/07/blog-post_1503.html