Αυτός είναι ο τίτλος του τεράστιου αυτογκόλ της στήριξης Κακλαμάνη από τον Γ. Καρατζαφέρη. Και πως να μην είναι όταν η πολιτική του στην βασική ατζέντα του ΛΑ.Ο.Σ., δηλαδή τον τομέα της ασφάλειας και της μετανάστευσης, γίνεται σμπαράλια σε μια μέρα.

Η λογική εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι το γεγονός ότι ο Κακλαμάνης παίρνει σίγουρα τη δημαρχία για άλλη μια τετραετία και αφήνει εκτός κάδρου τη Νέα Δημοκρατία, καθώς ο δήμαρχος είχε στηρίξει Ντόρα και δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ένα όμως γεγονός αρκούσε για να φουντώσει ξανά η συζήτηση για το θέμα στήριξης Κακλαμάνη. Η προσευχή των μουσουλμάνων στην Πλατεία Κοτζιά δεν εξέθεσε μόνο το δήμαρχο της Αθήνας αλλά και τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Το τεράστιο ποσοστό των Ευρωεκλογών δεν ήταν τίποτε άλλο από μια απαίτηση των Ελλήνων να υπάρξει μέριμνα γι αυτά τα ζητήματα. Οι επιτυχίες του Θάνου Πλεύρη στην Α Αθηνών και του Αδώνιδος Γεωργιάδου στην Β', στηρίζονταν κατά βάση στην διαλεκτική τους εναντίον της πολυπολιτισμικότητας και του μοντέλου διαβίωσης στο κέντρο των Αθηνών.


Και το αξιοπρόσεκτο στην όλη ιστορία είναι το διπλό χτύπημα στα θεμέλια του ίδιου του κόμματος. Από τη μια αδειάζει τον δημοφιλέστερο σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις βουλευτή του, τον Μάκη Βορίδη, ενώ από την άλλη βάζει τρικλοποδιά στα μεγάλα ονόματα των Αθηνών, αφού με τη στήριξη Κακλαμάνη, κάθε φορά που θα ανεβάζουν τους τόνους για ζητήματα όπως η λαθρομετανάστευση, η απάντηση θα είναι δεδομένη και έτοιμη...

Οι ηγέτες κάνουν μεγάλα λάθη και το λάθος αυτό ίσως αποβεί μοιραίο για τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Είδομεν!