Ο Προκόπης φαίνεται πως βρίσκεται στον δικό του κόσμο. Βλέπει μόνο 80 με 100.000 λαθρομετανάστες. Μια χαρά τα πράγματα στην Πάτρα σύμφωνα με τον Πάκη. Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου;;

Ομολογεί ότι είτε είναι νόμιμος είτε παράνομος, ο μικρός μετανάστης λαμβάνει όλα τα προνόμια του Έλληνα πολίτη, καθιστώντας το Ελληνική πρωτοτυπία. Επιπλέον, παραδέχεται πως νομιμοποιούνται σωρηδόν οι λαθρομετανάστες προκειμένου να μην βρίσκονται "στον αέρα", παραμένοντας πιστός σε προήγουμενές του δηλώσεις.

Ομολογουμένως όμως, ο κύριος υπουργός έχει στρογγυλέψει τις προσωπικές του απόψεις καθώς από τα ευχαριστήρια του στους μετανάστες που επέλεξαν την χώρα μας για να ζήσουν, τώρα ομιλεί για απελάσεις και δηλώνει πως τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα δεν είναι Έλληνες!!

Φαίνεται πως τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο καθώς κρεμόμαστε απ' τη θέληση της Τουρκίας για να επαναπροωθήσει τους λαθρομετανάστες στις χώρες τους. Αν ο Παυλόπουλος μιλά με τέτοιο τρόπο για το ζήτημα, τότε σίγουρα πάμε απ' το κακό στο χειρότερο.

πηγή: ΣΚΑΪ 100.3 (Ακούστε όλη την συνέντευξη)