Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014


Δεν ήθελαν το Εθνικό Μέτωπο στην εκδήλωση του Δήμου Πειραιά για τους πεσόντες στα Ίμια. Παρά την δυναμική παρουσία με σημαίες και πανό του Εθνικού Μετώπου, οι αστυνομικές δυνάμεις απέτρεψαν τον γραμματέα του κόμματος να καταθέσει στεφάνι ενώ απώθησαν βίαια τους παριστάμενους οπαδούς του κόμματος.

Η μέρα εξελίχθηκε σε μάχη και το κυνηγητό των αρχών δεν απέδωσε αφού τελικά κατάφεραν μετά το πέρας της εκδηλώσεως να τιμήσουν οι εθνικιστές τους πεσόντες.

Ακόμα μια δυσάρεστη εξέλιξη είναι ότι δεν υπήρξε καμία παρέμβαση του κόμματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εκδήλωση αφού προτιμούν να παρίστανται μόνο στην κομματική τους πορεία στις αρχές Φεβρουαρίου. 

Posted on Δευτέρα, Ιανουαρίου 27, 2014 by Unknown

No comments

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014


Η καθιερωμένη εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης (βλέπε Χρυσή Αυγή πλέον) για τον άδικο χαμό των τριών παλικαριών που έπεσαν στα Ιμια (Βλαχάκος, Καραθανάσης, Γιαλοψός) δεν θα είναι σαν τις άλλες. Κι αυτό γιατί πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν θα συμμετέχει ο αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ν. Μιχαλολιάκος, ο οποίος παρουσιαζόταν ως η ψυχή της εκδηλώσεως.

Παρόλα αυτά η πορεία των Ιμίων φέτος θα έχει εκπλήξεις όπως μας προϊδέασαν πηγές από τα κεντρικά της Χρυσής Αυγής. Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί για την Αστυνομία η οποία προετοιμάζεται εδώ και μέρες για το γεγονός στήνοντας σχέδια επί σχεδίων. Περιμένουν κάτι;

Τι ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή;

Posted on Σάββατο, Ιανουαρίου 25, 2014 by Unknown

No comments

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014


Σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως θα βρεθεί ο πολυγραφότατος αναρχικός της δεξιάς όπως θέλει να αυτοαποκαλείται, ο καθηγητής Χρίστος Γούδης.

Γνωστός για την πορεία του μέσα απ' τις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ., ο Χρίστος Γούδης συνεργάστηκε με τη Χρυσή Αυγή όπως πρώτοι αποκαλύψαμε πριν αρκετό καιρό (βλέπε εδώ) και τώρα φαίνεται πως ωρίμασαν οι συζητήσεις για την κάθοδο του στις εκλογές.

Πολλές είναι ήδη οι σκέψεις για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου το οποίο θα παρουσιάσει η Χρυσή Αυγή αφού πρόκειται για την πρώτη εκλογική διαδικασία μετά την είσοδο της στη Βουλή και τα γεγονότα των προφυλακίσεων. Ένα δυνατό όνομα, όπως αυτό του καθηγητή Χρίστου Γούδη θα βοηθήσει σύμφωνα με εκτιμήσεις στην σοβαρή παρουσία του κινήματος της Χρυσής Αυγής προς τα έξω.

Μένει να δούμε αν οι σκέψεις γίνουν και πράξη!

Posted on Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2014 by Unknown

No comments