Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013



Με δελτίο τύπου η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ καλεί όλες τις πατριωτικές δυνάμεις του τόπου να δημιουργήσουν ένα ενιαίο πατριωτικό μέτωπο. Ιδού το Δελτίο Τύπου:

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι κόμμα Αρχών και Αξιών και το αποδεικνύει στην πράξη. Ως τέτοιο κόμμα θα πορευθεί έχοντας ως πυξίδα τις διαχρονικές Αξίες και Αρχές του Ελληνισμού. 

Για εμάς πρώτα και πάνω απ’ όλους και όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες. 

Σ’ αυτό το πνεύμα καλούμε σε συνεργασία σε προγραμματική βάση όλες τις πατριωτικές δυνάμεις, κόμματα, κινήματα, οργανώσεις, συλλόγους, σωματεία κ.λ.π. ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των καιρών για την δημιουργία ενιαίου πατριωτικού μετώπου, για να αγωνιστούμε μαζί για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
Έχοντας το Έθνος στο νου και την Πατρίδα στην καρδιά καλούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να συμπαραταχθούμε στον κοινό αγώνα.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι το πατριωτικό προσκλητήριο για όλους τους Έλληνες. Είναι ο δρόμος της ευθύνης, είναι ο δρόμος της ελπίδας, είναι ο δρόμος της αλήθειας, είναι ο δρόμος της αξιόπιστης λύσης, είναι ο δρόμος του νέου εθνικού οράματος, είναι ο δρόμος της εθνικής αξιοπρέπειας.

Ο Πρόεδρος του κόμματος ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Ηλίας Μαρκόπουλος

Posted on Κυριακή, Δεκεμβρίου 01, 2013 by Unknown

No comments


Η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής είχε απ' όλα! Σκηνοθεσία, σκηνικό και πρωταγωνιστές. Όμως η προσπάθεια να μεγαλοποιήσουν το γεγονός την ώρα που κατέβηκαν στο κέντρο γύρω στους 10.000 Έλληνες (με πολλές στρογγυλοποιήσεις και πούλμαν απ' όλη την Ελλάδα) ξεπερνά την προπαγάνδα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

50.000 Χρυσαυγίτες στο Σύνταγμα κραυγάζουν οι νεόκοποι κομματάρχες του Λαϊκού Συνδέσμου. Κάτι τέτοιο βέβαια για όποιον ήταν χθες το βράδυ εκεί είναι ψέμα. Δεν είναι όμως εκεί το μόνο ευτράπελο.

Το κλασικό και παραδοσιακό σύνθημα "Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή" μετατράπηκε σε "Πατρίδα  Τιμή Χρυσή Αυγή" ενώ ακούστηκε και το "Αλήτες Προδότες Πολιτικοί". Να θυμίσουμε βέβαια ότι πολιτικοί πλέον είναι και οι εκλεγμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο κόσμος έχει φάει πολύ παραμύθι από διάφορους σωτήρες. Και κάποιοι οδεύουν προς την ίδια κατεύθυνση. Ας αλλάξουν ρώτα πριν να είναι πολύ αργά!

Posted on Κυριακή, Δεκεμβρίου 01, 2013 by Unknown

No comments