Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012



Νέα εκπομπή στο κανάλι ΑΡΤ (πρώην Τηλε-Άστυ) με τον πρώην βουλευτή και στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. κύριο Αϊβαλιώτη να ξεκινά με στρατιωτικό παράγγελμα στον συμπαρουσιαστή δημοσιογράφο (ειρωνευόμενος τη Χρυσή Αυγή)!

Τίτλος της εκπομπής: Εγέρθητι!

Posted on Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2012 by Unknown

1 comment



Ο πατριωτικός χώρος εξέθρεψε μια φουρνιά τηλεπερσόνων που με το ρόλο της Πυθίας προέβλεπαν πόλεμο με την Τουρκία, εισβολή της Ρωσίας στην Τουρκία, δημιουργία αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα από τον Οδυσσέα Τσενάι κι άλλα τέτοια γλαφυρά.


Παρακάτω θαυμάστε έναν ακόμη μελλοντολόγο. Τα λόγια είναι περιττά!

Posted on Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2012 by Unknown

No comments

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012



Το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2013 δείχνει τους στόχους της κυβέρνησης. Υποταγή στις απαιτήσεις των δανειστών, κανένας οίκτος για τους Έλληνες.

Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» την περασμένη Άνοιξη απεκάλυψε την απάτη του περιβόητου PSI. Διέλυσαν με το κούρεμα τα Ασφαλιστικά ταμεία, εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό, υπέγραψαν μεταξύ των άλλων, το ανοσιούργημα της υπαγωγής στο Αγγλικό Δίκαιο, των όποιων διαφορών με τους δανειστές, υποθήκευσαν τη Χώρα, με αντάλλαγμα δήθεν, τη μείωση του χρέους κατά 105 δις €.


Ας δούμε λοιπόν τους αριθμούς:
Χρέος τη Κεντρικής Κυβέρνησης (κατά τα λογιστικά πρότυπα της Eurostat)
2009
323 δις  €

2010
354 δις €

2011
368 δις €
τον Μάρτιο του 2012 έγινε το PSI
2012
348 δις €

2013 (εκτίμηση)
357 δις €


Επίσης, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα, το ΑΕΠ της χώρας συρρικνώνεται δραματικά, ενώ το χρέος αυξάνει, ακόμη και σε απόλυτους αριθμούς!!!

ΑΕΠ σε δις €
Το δημόσιο χρέος σαν
ποσοστό του ΑΕΠ
2009
231,6
139,5%
2010
227,3
155,7%
2011
215,1
171,1%
2012
200,9
173,2%
2013 (εκτίμηση)
193
185,0%


(τα στοιχεία προέρχονται από το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2013)

Ας σημειωθεί ότι μετά το PSI, η αποπληρωμή του χρέους θα εκτεινόταν μέχρι το 2042. Τώρα σύμφωνα με το νέο προσχέδιο, εκτείνεται έως το 2057!!!

Συγχρόνως, τα στοιχεία για την ανεργία τον Ιούλιο του 2012 σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ήταν:
Γενική ανεργία
25,1%
Ανεργία στους νέους 15-24 ετών
54,2%
Ανεργία στους νέους 25-34 ετών
31,4%

Η κατάσταση είναι τραγική…
Πρόκειται λοιπόν για απάτη κατ’ εξακολούθηση, από τους κυβερνώντες. Όλα αυτά για ένα «πρόγραμμα» που είναι μαθηματικώς αδύνατο να υλοποιηθεί, πράγμα που αναγνωρίζεται από κάποιους δανειστές (ΔΝΤ).

Το προσχέδιο δείχνει τους στόχους. Με προφάσεις τα περί σωτηρίας της Χώρας, προωθείται η ολοσχερής καταστροφή του κοινωνικού ιστού. Οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού (άνεργοι, πολύτεκνοι, χρονίως άρρωστοι, χαμηλοσυνταξιούχοι) οδηγούνται στην εξαθλίωση. 30.000 νέοι άνεργοι προστίθενται κάθε μήνα, ενώ πάνω από 50 συνάνθρωποί μας αυτοκτονούν κάθε μήνα. Βαδίζουμε σε ένα ολοκαύτωμα. Η κοινωνία μετατρέπεται σε κινητή δουλεία (chattel slavery).

Οι στόχοι τους είναι πλέον προφανείς. Δεν ψάχνουν για χρήματα. Πλήρη εξαθλίωση και υποταγή του λαού μας θέλουν, πολιτισμική αλλοτρίωση και εξαγορά της Δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων για ένα κομμάτι ψωμί.

Η μόνη λύση είναι η άμεση στάση πληρωμών προς τους δανειστές και η έναρξη διαπραγματεύσεων, ενώ παραμένουμε για όσο χρειαστεί στην Ευρωζώνη, τόσο για το πραγματικό μέγεθος του χρέους, όσο και για πολλά και σημαντικά ζητήματα ακόμα, όπως εδώ και μήνες τα έχει θέσει η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ».

Ο Ελληνικός λαός πλήρωσε 30 δις € για τόκους το 2011 και 2012 (17 + 13) στους τοκογλύφους. Αυτό είναι τουλάχιστον ανήθικο και πρέπει να σταματήσει άμεσα. Από την άλλη μεριά, ο προϋπολογισμός αυτός, ο χειρότερος όλων, προβλέπει περικοπές άνω των 9 δις € για το 2013 (περίπου 18 δις € για την διετία 2013 – 2014). Πού οδηγούμαστε πλέον;

Ας αντισταθούμε Έλληνες στη βαρβαρότητα που εισβάλλει στην Πατρίδα μας, στις ζωές μας. Με όπλο τις παραδόσεις του λαού μας ας δώσουμε τη μάχη αποφασιστικά, ώστε να αποτινάξουμε το υπάρχον, αποκλειστικά υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση, πολιτικό σύστημα.

Γραφείο Τύπου
Πολιτικής Παράταξης "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"

Posted on Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2012 by Unknown

No comments

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012


Με αυτή τη φωτογραφία ο Καιάδας, κατα κόσμον κύριος Γερμενής, βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, φαίνεται να απαντά στους μισαλλόδοξους Ορθοδόξους.

Οι στίχοι των τραγουδιών που τσιρίζει ο εν λόγω βουλευτής με την μπάντα του:

A Holocaust in Front of God's Eyes06:33  Hide lyrics
 Pure primordial feeling, brutal feeling
A wolf pack wander in my mind
Burn, plunder, destroy, total war
Philosophize by looking the luminary sun
Konx-om-panx, the mystery is over

Once I saw a Christian church
I looked it with pure primordial exe
It smells me this rottenness of Jehovah
This cheapness of the subhuman of the cross
I saw the flames burning the son of God and his saints

Day by day, year by year
You fade away, you get lost

In the new millennium and for the values that have been lost
I dream the world without the subhuman of Jehovah
I announce the return of the Overman
Who brings back all the sign of the Yggdrasill
All the amenities of the drama of life
For those of the blood
Who gave it in the battle
For those of the blood
A holocaust in front of God's eyes

Posted on Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2012 by Unknown

No comments


Μια μεγάλη συγκέντρωση παλαιών μαχητών του Εθνικιστικού Κινήματος στη Λαμία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής. Την διοργάνωση ανέλαβαν παλαιά στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. (Γ. Σαγιάς, Ν. Τζιόπας).

Σημειώθηκε η ανάγκη να υποστηριχθούν όλες ανεξαιρέτως οι προσπάθειες που κινούνται σε εθνική κατεύθυνση (μπλογκς,ιστοσελίδες,περιοδικά,εφημερίδες,ομάδες,φορείς,σύλλογοι κ.ά.). Εκρίθη σκόπιμο να (επανα)λειτουργήσουν ''Σχολές Εθνικής Μορφώσεως'' αλλά και να ενισχυθούν πλατφόρμες εθνικής δράσης.
Το πιο σημαντικό σημείο τής συναντήσεως όμως ήταν η απόφαση δημιουργίας μιας ''ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ'' και μιας Συντονιστικής Επιτροπής, η οποία θα δρομολογήσει εξελίξεις προς τις κατευθύνσεις που συζητήθηκαν. Αυτό θα μπορούσε να προκύψει και μέσα από ένα νέο κόμμα, στο οποίο δυνητικά θα μπορούσαν να συναντώνται όλοι οι Έλληνες. Σπέρματα αυτής τής προοπτικής υπήρξαν σε τοποθετήσεις συναγωνιστών αλά δεν επεδιώχθη περαιτέρω ανάλυση επ΄αυτού στην παρούσα συνάντηση.

Σχόλιο: Έπρεπε να φτάσει στο σημείο μηδέν η προσπάθεια τόσων χρόνων μέσα από τις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. για να ενεργοποιηθούν οι μέντορες του χώρου. Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

Posted on Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2012 by Unknown

No comments

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Η Αστυνομία, όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα, δημοσίευσε φωτογραφίες ατόμων που συνελήφθησαν προχθές (09-10-2012) κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της Αθήνας, γιατί συμμετείχαν σε ομάδες ατόμων που εκδήλωναν επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων. Σε βάρος τους ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ανάμεσα στα μπουμπούκια που συνελήφθησαν ήταν κι ένας Τούρκος, ο GUZEL Sinan του Tahir και της Ayse, που γεννήθηκε το 1983 στην Τουρκία και κατοικεί στην Κυψέλη.

Τι κάνει ένας Τούρκος σε αυτά τα επεισόδια; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα. Όποιος γνωρίζει κάτι, μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 210-6476258, 210-6476259 της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Για τους υπόλοιπους κρατουμένους πατήστε εδώ

Posted on Πέμπτη, Οκτωβρίου 11, 2012 by Unknown

No comments

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012




Φαίνεται πως οι πιέσεις για εξέρευση λύσης εντείνονται καθώς οδηγούμαστε προς τις αμερικανικές εκλογές. Η θέση των Η.Π.Α. είναι ξεκάθαρη: Θέλουμε τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, βρείτε λύση. Το πρόσφατο ταξίδι του Δ. Αβραμόπουλου στο Λευκό Οίκο και οι συγκεκριμένες κουβέντες που έγιναν σε μια σειρά ζητημάτων, ήταν το έναυσμα για έναρξη πρωτοβουλιών από την ελληνική πλευρά.

Έτσι ο Υπουργός Εξωτερικών έστειλε επιστολή στα Σκόπια προκειμένου να ξεκινήσουν για ακόμη μια φορά οι συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη. Κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών διαδίδουν ότι το πακέτο Πινέιρο και η ονομασία Νέα Μακεδονία κάνει την επανεμφάνισή της στο τραπέζι, ως μια πρωτοβουλία καλής θελήσεως (;) από την Ελλάδα.

Μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ούτε επιβεβαίωση ούτε φυσικά διάψευση. Παραμένουμε σε επιφυλακή!

Posted on Τρίτη, Οκτωβρίου 09, 2012 by Unknown

No comments

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012


Με την παραπάνω αφίσα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δυναμιτίζουν το ήδη τεταμένο κλίμα ενόψει της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα. Με το ερώτημα "Αύριο θα έχουμε Σύνταγμα;" και με background ένα τανκ που παραπέμπει στις εποχές του 1967, φαίνεται πως δημιουργείται παραλληλισμός με την επταετία.

Η απαγόρευση συναθροίσεων για λόγους ασφαλείας που εξέδωσε η Αστυνομία νωρίς το απόγευμα, είναι φυσικά ο λόγος. Και φαίνεται πως θα πατήσουν πάνω σε αυτό για να χτυπήσουν την ήδη χτυπημένη σταθερότητα της χώρας. Ο Θεός είναι μεγάλος!

Posted on Δευτέρα, Οκτωβρίου 08, 2012 by Unknown

No comments

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012



γράφει ο Πολύδωρος Δάκογλου

Μερικές χιλιάδες «φτωχοδιάβολοι» χρωστάνε κάποια ποσά στα ασφαλιστικά ταμεία και κάποιοι άλλοι σε Εφορίες, Δήμους και άλλα παραρτήματα του κράτους.


Το «κοινωνικό κράτος» του ΠΑΣΟΚ την προηγούμενη δεκαετία θέσπισε νόμους και ποινικοποίησε κάθε χρέος προς το Δημόσιο. Συγχρόνως, φόρτωσε με πρόστιμα και προσαυξήσεις τους μικρούς επαγγελματίες που ατύχησαν ή έσφαλαν σε κάποια περίοδο της ζωής τους. Αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού ήταν η δημιουργία ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος με θύματα δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες και τις οικογένειές τους.

Αυτοκτονίες, φυλακίσεις, κατασχέσεις, διασυρμός, έξοδα δικηγόρων, περιθωριοποίηση, παραοικονομική δραστηριότητα, αποκλεισμός από το τραπεζικό σύστημα και αποκλεισμός από κάθε «νόμιμη» επαγγελματική ενασχόληση, είναι ο πρώτος κύκλος των συνεπειών. Ακολουθεί η εμπλοκή της συζύγου, αν είναι καθαρή στον Τειρεσία (αντί των υποχρέων), η μείωση των θέσεων εργασίας λόγω απολύσεων και βεβαίως, η αύξηση των εγγεγραμμένων στους καταλόγους του ΟΑΕΔ. Το πρόσθετο πλήγμα επί των Ασφαλιστικών Εισφορών λόγω κλεισίματος των επιχειρήσεων. Τα φέσια (αθέλητα στην αγορά), οι σφραγισμένες επιταγές, τα αθεώρητα τιμολόγια, οι εξαγορές δημοσίων υπαλλήλων, είναι ένας δεύτερος κύκλος συνεπειών.

Αν μελετήσει κάποιος «την αρχή του κακού», θα διαπιστώσει ότι η αφορμή που οδήγησε στην καταστροφή ενός Μικρομεσαίου, ήταν η καθυστέρηση εξόφλησης των χρεών του δημοσίου και κάποια άρνηση του τοπικού εφόρου για θεώρηση λίγων τιμολογίων. Ήταν η επιβολή προστίμων και προσαυξήσεων λόγω καθυστέρησης καταβολής φόρων ή εισφορών, σε ύψος που να καθιστά ανέφικτη την πληρωμή του αρχικού χρέους. Ήταν η λογική της άρνησης για τμηματική ρύθμιση κάποιων ποσών και η επιμονή στο σκεπτικό «θα πληρώσεις με τον τρόπο που θέλω εγώ (το κράτος ή το ταμείο) και όχι με τον τρόπο που μπορείς εσύ, ο κατεστραμμένος». Ήταν η λογική του υπαλλήλου που, αφού πρώτα διορίστηκε γλείφοντας, μετά κοροϊδεύει τον ανίδεο υπουργό, τιμωρεί τον πολίτη που δεν γονάτισε να γίνει τρόφιμος του κρατικού κορβανά και εκδικείται την κοινωνία για όσες ταπεινώσεις δέχτηκε ως κατώτερος υπάλληλος.


Στην αντίπερα όχθη, θα συναντήσουμε τις αμαρτωλές κρατικές επιχειρήσεις, τους μεγάλους επιχειρηματίες, τις τάξεις των εχόντων πολλές ψήφους.. Κλασσικό παράδειγμα, αυτό που πριν από 15 χρόνια ονομάσθηκε εξυγίανση της, ουσιαστικά, χρεοκοπημένης τότε Εθνικής Τράπεζας. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, το δώρο των 200 δισ. δραχμές που έκανε ο Σημίτης  λίγο πριν παραδώσει την εξουσία, στην ALPHA (όπως αποκάλυψε το «Παρόν»). 200 δισ δραχμές που τα στέρησε από το Ι.Κ.Α, «χωρίς να ανοίξει ρουθούνι». 200 δισ. δραχμές που αντιπροσωπεύουν «το δικαίωμα σε μια νέα αρχή» για 50.000 Μικρομεσαίους που πεθαίνουν ή αργοσβήνουν για χρέη 5.000 ευρώ έως 60.000 ευρώ, τα οποία δεν αρνούνται να πληρώσουν αλλά ζητούν ή αποπληρωμή να γίνει με τρόπο εφικτό, σε βάθος χρόνου και χωρίς τοκογλυφικές επιβαρύνσεις. Που ζητούν μεταχείριση ανάλογη με αυτή των Μεγάλων ή έστω των Αγροτών. Υπάρχουν άραγε Βουλευτές που να ακούνε την φωνή της κοινωνίας;

πηγή: Ελεύθερος Κόσμος

Posted on Κυριακή, Οκτωβρίου 07, 2012 by Unknown

No comments

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012





Σε συγκέντρωση στα Τρίκαλα, τα μέλη της Χρυσής Αυγής μετά το πέρας της εκδηλώσεως, κλήθηκαν να τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο, σε στάση προσοχής.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο Ηλίας Κασιδιάρης και κάποια στελέχη της Χρυσής Αυγής τραγουδούν λάθος (!) τους στίχους του εθνικού ύμνου (Σε γνωρίζω από την όψη κι όχι από την κόψη)

Τραγικό!

Posted on Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2012 by Unknown

1 comment




Τραγελαφικές καταστάσεις συμβαίνουν στη γειτονική μας χώρα, τα Σκόπια, όπου τα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι πιάστηκαν στη φάκα της Ε.Υ.Π. και του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, αναμεταδίδοντας το ψεύτικο συμβάν του Σκοπιανού που έπεσε θύμα της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι ο υποτιθέμενος Σκοπιανός, Σαμαρτζίδης, έκανε φίλους στο Facebook δημοσιογράφους από τα Σκόπια και έστελνε δελτία τύπου διαμαρτυρίας για το γεγονός του θανάτου του γιου του.

Κάτι τέτοιο φυσικά οι Σκοπιανοί το αποδίδουν στις Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες οι οποίες στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν θέμα στα Σκόπια και να αυξήσουν την ένταση, έβαλαν λάδι στη φωτιά. Μάλιστα το συνδέουν και με την έκθεση της Ε.Ε. για την διεύρυνση, η οποία θεωρούν ότι θα είναι η καλύτερη δυνατή για τη χώρα των Σκοπίων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι απέναντί μας έχουμε μια μπανανία!

 

Posted on Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2012 by Unknown

No comments