Κυριακή 24 Απριλίου 2011



Το δημοσίευμα του γνωστού site Παραπολιτικά, για τετ α τετ Καρατζαφέρη-Βουλγαράκη, επανεκκίνησε το διάλογο για φλερτ των δυο ανδρών που ίσως φέρει γάμο στις επόμενες εκλογές. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά αφού το 2010 στη συζήτηση για το θέμα περί Ευθύνης Υπουργών, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. υπερασπίστηκε με ζέση τον Βουλγαράκη (βλέπε βίντεο παρακάτω).

Υποσημείωση: Σε εκείνη την συζήτηση ο Γ. Καρατζαφέρης υποστήριξε και τον Κιλτίδη. Εκείνος όμως  βρήκε στέγη στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Λέτε να συμβεί το ίδιο και για τον Γ. Βουλγαράκη;





Posted on Κυριακή, Απριλίου 24, 2011 by Unknown

No comments


Μαύρα μαντάτα για τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Πειραιώς. Η κόρη του Δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου, έχει πλέον ξεκινήσει να τρέχει σοβαρά την υποψηφιότητά της ως υποψήφια βουλευτής στην Α' περιφέρεια του Πειραιά.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του πατέρα της ενώ όταν τον ρωτούν αν θα πολιτευθεί η κόρη, εκείνος γελά υπαινικτικά...

Μιχαλολιάκος στο Δήμο, Μιχαλολιάκου στη Βουλή των Ελλήνων!

Posted on Κυριακή, Απριλίου 24, 2011 by Unknown

No comments

"Μάκη πολύ αέρα πήρες"

Posted on Κυριακή, Απριλίου 24, 2011 by Unknown

No comments

Τρίτη 19 Απριλίου 2011


Ζημιές αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ άφησαν πίσω τους επιδρομές κουκουλοφόρων στους σταθμούς Χολαργού και Συγγρού - Φιξ του μητροπολιτικού σιδηροδρόμου των Αθηνών.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από το μεσημέρι μία ομάδα περί τα δέκα άτομα εισέβαλε στον Σταθμό του Χολαργού και μέσα σε λίγα λεπτά διέλυσε όλα τα ακυρωτικά και εκδοτικά μηχανήματα.

Αργότερα, στις 16.15 περίπου δέκα άγνωστοι, φορώντας κουκούλες εισέβαλλαν στον σταθμό Συγγρού - Φιξ, όπου επαναλήφθηκε μέσα σε λίγα λεπτά το ίδιο σκηνικό.

Οι δράστες διέλυσαν τα εκδοτικά και ακυρωτικά μηχανήματα της δημόσιας εταιρίας και ό,τι άλλο βρήκαν μπροστά τους.

Και στις δύο επιθέσεις εφαρμόστηκε παρόμοια τακτική: δύο κράτησαν επ' απειλή τον σταθμάρχη, προκειμένου να μην καλέσει την αστυνομία και οι υπόλοιποι τα κατέστρεψαν όλα.

Η ζημιά που άφησαν πίσω τους οι επιθέσεις μπορεί να φτάσει έως και το 1 εκατ. ευρώ, και αυτό μη συμπεριλαμβανομένου του κόστους των απωλεσθέντων εσόδων, λόγω της καταστροφής του μηχανισμού κομίστρου.

πηγή: in.gr

Posted on Τρίτη, Απριλίου 19, 2011 by Unknown

No comments

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Του Αντρέα Νεφελούδη, 15.4.11

Φαίνεται πως τα υψηλά ποσοστά παρουσίας στα ΜΜΕ εξαιτίας του ξεκατινιάσματος με στελέχη της κυβέρνησης, έχουν αναγάγει σε τρόπο πολιτικής συμπεριφοράς για τον ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ, τους τραμπουκισμούς, τους προπηλακισμούς και τον ξυλοδαρμό όσων διαφωνούν μαζί τους. Έχουν, οι άθλιοι τυχοδιώκτες, διαπιστώσει πως αυτός, ο εκτρέφων το αυγό του φιδιού, τρόπος πολιτικής συμπεριφοράς παίζει, και στον βωμό κάθε δημοσιότητας δεν διστάζουν να μας φέρουν στο νού ότι το χειρότερο από αυταρχικές, προβοκατόρικες, κρυπτοφασιστικές και ακραία συντηρητικές συμπεριφορές.Δηλαδή ποια η διαφορά αυτών των συμπεριφορών, στους Αγίους Αναργύρους σήμερα, στο Υπουργείο Οικονομίας χθές και ποιος ξέρει σε ποια άλλα σημεία από αύριο από την συμπεριφορά των χουλιγκανών που έκαψαν το θέατρο που δεν τους άρεσε, ή από τις συμπεριφορές των ακροδεξιών που έκαιγαν βιβλία στην Θεσσαλονίκη κλπ.


Δεν καταλαβαίνουν, οι άθλιοι τυχοδιώκτες, πως τα όρια της βίας από τον φασισμό και τον ολοκληρωτισμό είναι απολύτως δυσδιάκριτα;

Δεν καταλαβαίνουν, πως αυτές οι πράξεις τους εκτρέφουν τα πιο ακραία συντηρητικά αντανακλαστικά της κοινωνίας;

Δεν καταλαβαίνουν πως δίνουν το απόλυτο άλλοθι αύριο σε κάθε χρυσαυγίτη να τραμπουκίζει σε βάρος των μεταναστών, επειδή, έτσι δεν του αρέσει το χρώμα του, η φάτσα του, ή στην περίπτωση των άθλιων τραμπούκων δεν αρέσουν οι απόψεις του;

Από πότε το διαφορετικό για το, υποκριτικά πλέον αναφερόμενο, κόμμα της ανανεωτικής αριστεράς αποτελεί αιτία πολέμου και ξυλοδαρμών;

Φαντάζομαι πως είναι απολύτως καθαρό πλέον και για τους πιο δύσπιστους το γιατί όσοι από μας δεν αντέχαμε αυτές τις πολιτικές συμπεριφορές που τις είχαμε αντιληφθεί από το 2008 επιλέξαμε την αξιοπρέπεια και την αποχώρηση.

Όσοι παραμένουν ακόμα στον ΣΥΝ, δημοκράτες, ανανεωτές όπως λέν, τι έχουν να πούν για όλα αυτά; Θα ταυτίζονται για καιρό με όλες αυτές τις ολοκληρωτικές τραμπούκικες και ανήθικες συμπεριφορές;

Με αφορμή όμως και τα χθεσινά γεγονότα στο Υπουργείο Οικονομίας, μέσα από αναφορές και ρεπορτάζ στα ηλεκτρονικά μέσα, έρχομαι να αναρωτηθώ αν στο ιδεολογικό οπλοστάσιο των παχυλά αμοιβόμενων συνδικαλιστών του ΣΥΝ, περιέχονται χειρονομίες και εκφράσεις σεξουαλικού περιεχομένου. Ήθελα επίσης να αναρωτηθώ, πόσο θράσος πρέπει κάποιος να έχει όταν έχοντας και το μαχαίρι και το πεπόνι, Γενικό Λογιστήριο γαρ, από τη μια να απολαμβάνει επιδομάτων και από την άλλη να εκβιάζει για την καταβολή των αμοιβών των δημοσιών που τους έχει περικοπεί ήδη μέρος του μισθού τους.

Και αυτοί λέγονται, γιατί έχουν και ονοματεπώνυμο (βλέπε ΙNDYMEDIA), αριστεροί, τρομάρα μας….

Να χαίρεστε λοιπόν τις πολιτικές σας και όσα στελέχη σας αντί για διάλογο χρησιμοποιούν ξυλοδαρμούς και σεξουαλικούς και άλλους βαρβαρισμούς, τζογάροντας υποκριτικά πάνω στον λαικό θυμό. Αιδώς αργείοι.

πηγή: Πολιτική Επιθεώρηση

Σχόλιο: Πλέον η αντίδραση για την κατάσταση που έχουν δημιουργήσει οι τραμπούκοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εκφράζεται πιο δυνατά και μέσα στην ίδια την Αριστερά. 

Posted on Σάββατο, Απριλίου 16, 2011 by Unknown

1 comment


Με τον Άδωνι στο Ναύπλιο
Ποιος σας είπε ότι μόνο η Μανωλίδου ξεχωρίζει για την παρουσία της στο ΛΑ.Ο.Σ.; Η Μελίνα Τσιλιμίγκρα, πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. Αργολίδος, πλην της συνεχόμενης παρουσίας της σε τοπικά και εθνικά τηλεοπτικά μέσα, παρουσιάζει και την ικανότητά της στο τραγούδι.

Για το λόγο αυτό πολύ την αποκαλούν "μικρή Μανωλίδου". Πάντως το μέλλον της στη ΝΕ.Ο.Σ. διαγράφεται λαμπρό και δεν είναι λίγοι αυτοί που την προορίζουν ακόμη και για πρόεδρο!


Posted on Σάββατο, Απριλίου 16, 2011 by Unknown

4 comments


Ακόμα δεν μαζεύτηκαν και ξανασκορπάνε οι "Σπίθες". Οι παραιτήσεις του οικονομολόγου Καζάκη και Ληναίου έρχονται ως επιστέγασμα της φυλλορόησης των οργανωτικών στελεχών της Σπίθας που ξεκίνησε με τόσα όνειρα και φαίνεται να ξεθωριάζει και να σβήνει όσο περνάει ο καιρός.


Είναι εξάλλου δεδομένο όταν κάτι τέτοιο οργανώνεται από ανθρώπους της Αριστεράς, γνωστοί για τις διασπάσεις τους, ότι δεν θα έχει μέλλον. Είχαμε προειδοποιήσει για την παγίδα της Σπίθας (βλέπε: Η παγίδα της Σπίθας και του Θεοδωράκη) αλλά και για την έλλειψη λαϊκού ερείσματος (βλέπε: Λαοθάλασσα της Σπίθας). 

Περαστικά σε όσους πίστεψαν στο μόρφωμα της Σπίθας. Γιατί μια σπίθα μπορεί να φέρει πυρκαγιά ή απλά να σβήσει και να μην τη θυμάται κανείς.

Posted on Σάββατο, Απριλίου 16, 2011 by Unknown

No comments


Η Πορτογαλία είναι μία χώρα, που σήμερα αντιμετωπίζει πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα με την χώρα μας. Μία χώρα που έχει πέσει στα νύχια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, μία χώρα που αισθάνεται το φάσμα της ανεργίας να καλύπτει τον ουρανό της. Είναι επίσης μία χώρα, η οποία πέρασε από μία δικτατορία, στην "δημοκρατία", δίχως βέβαια μια εθνική τραγωδία όπως στην περίπτωση της χώρας μας.

Φαίνεται όμως ότι η Πορτογαλία έχει κάτι παραπάνω από την Ελλάδα. Έχει τουλάχιστον ανθρώπους ειλικρινείς, οι οποίοι αναγνωρίζουν ότι κάτι πήγε ... στραβά, και δεν προσπαθούν να ρίξουν το βάρος στους πολίτες, κατηγορώντας τους ότι αυτοί έφαγαν τα "λεφτά", όπως κάνει εδώ ο κάθε Πάγκαλος. 
Όπως παραδείγματος χάριν, ο Οτέλο Σαράιβα ντε Καρβάλιο, πρώην στρατιωτικός ηγέτης της επανάστασης των Γαρυφάλλων, η οποία έφερε στην χώρα την δημοκρατία, μετά την δικτατορία του Σαλαζάρ. Ο οποίος δήλωσε ότι εάν ήξερε πού θα έφτανε η Πορτογαλία, ο πρώην "λοχαγός του Απρίλη" Οτέλο Σαράιβα ντε Καρβάλιο "δεν θα είχε κάνει την επανάσταση" το 1974.

Επί της ουσίας ο πρώην επαναστάτης, κατηγορεί ολόκληρο το μεταπολιτευτικό σύστημα της χώρας του, για την κατάσταση στην οποία οδηγήθηκε η Πορτογαλλία, τολμώντας να μιλήσει για τα 2.000.000 Πορτογάλλους που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Φαίνεται, δεν φρόντισε να διδαχθεί από τους δικούς μας "αντιστασιακούς", οι οποίοι στην μεγάλη τους πλειοψηφία κάνουν καρριέρες είτε στην πολιτική είτε στον συνδικαλισμό, φροντίζουν να στέλνουν τα παιδιά τους σε ακριβά ιδιωτικά κολλέγια και το μόνο που φοβούνται είναι μην τους προσγειωθεί κάποιο γιαούρτι στο κεφάλι. Και φυσικά ούτε κουβέντα αυτοκριτικής. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προάσπιση των "δικαιωμάτων" των λαθρομεταναστών και η μετατροπή της χώρας μας σε πολυπολιτισμική χαβούζα, στα πλαίσια μιας χρεωκοπημένης ιδεολογίας.

Αλλά ποιός έχασε το φιλότιμο, για να το βρούν αυτοί, οι οποίοι έγιναν οι υπέρμαχοι του σημιτικού εκσυγχρονισμού;

πηγή: Ελεύθερος Κόσμος

Posted on Σάββατο, Απριλίου 16, 2011 by Unknown

No comments

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011


Η ιστορική εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος" προμήνυσε στους αναγνώστες της μέσω του επίσημου site της ότι αναστέλλει τη λειτουργία της. Οι λόγοι θα εκφραστούν μέσω του άρθρου του εκδότη της, Δημήτρη Ζαφειρόπουλου. Πλέον θα λειτουργεί μόνο ως ηλεκτρονική εφημερίδα.

Το εξαιρετικά ζοφερό οικονομικό πεδίο για τον έντυπο τύπο χτύπησε και την πόρτα του πατριωτικού χώρου. Έτσι μένει η Ελεύθερη Ώρα και ο Στόχος μαζί με μικρότερες εφημεριδούλες στους πάγκους των εφημεριδοπωλών να δίνουν τον αγώνα αντίστασης.

Καλό θα ήταν ως ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης να αγοράσουμε όλοι το τελευταίο φύλλο.

Posted on Παρασκευή, Απριλίου 15, 2011 by Unknown

No comments

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Βρε, βρε, βρε... Καλώς τους σπεκουλαδόρους, που χαντάκωσαν τη χώρα μας! Ήρθαν να πάρουν και τα υπόλοιπα, να τρυγήσουν ό,τι απέμεινε από τον εθνικό μας πλούτο! Και έχουν θράσος, θράσος απύθμενο. Και πλέον, με τη στήριξη του διαπλεκόμενου Τύπου, δεν έχουν και κανένα λόγο να κρύβονται. Άλλωστε, «για το καλό μας» είναι!

Όλα «για το καλό μας» και το «συμφέρον» μας είναι! Ακόμα και το ραδόνιο που ο χρηματιστής «αμόλησε» στη Θεσπρωτία, είναι ικανοί να πουν στο ΠΑΣΟΚ! Βοηθά, φαίνεται, στην «πράσινη» και αειφόρο ανάπτυξη ο απεχθής στη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του πλανήτη, «Καναδός» χρηματιστής! Ο Σόρος άλλωστε, ο σύγχρονος Σκρουτζ Μακ Ντακ, ίσως ο πιο μισητός άνθρωπος αυτή τη στιγμή στον κόσμο, πρέπει να γεμίσει τους τραπεζικούς λογαρισμούς του. Αν αυτοί δεν «ξεχειλίζουν», υπάρχει πρόβλημα, πρόβλημα παγκόσμιο.

Ψυχή πουλημένη στο διάβολο...

Η συνάντηση του πρωθυπουργού (όσων τον ψήφισαν, γιατί στη συνείδηση των υπολοίπων, δεν έχει πλέον ΚΑΜΙΑ νομιμοποίηση) με τον σπεκουλαδόρο Τζορτζ Σόρος (ήταν παρών και ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου), τον γκουρού του ανάλγητου νεοφιλελευθερισμού, χθες το μεσημέρι, κακώς εξέπληξε κάποιους. Φυσικά, δεν ειπώθηκε τίποτα για το τι συζητήθηκε. Δάνεια; Μνημόνια; Χρυσός; Υποθέστε...

Α, η συνάντηση ακολούθησε την παρουσία του Σόρος σε «συνέδριο» στην Αθήνα (που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών), όπου συμμετείχε η εν Ελλάδι τοπική επιτροπή της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Εκεί, έδωσαν το παρών επιχειρηματίες, αλλά και όλοι όσοι βλέπουν στο πρόσωπο του Τζορτζ Σόρος, την επί της γης επιτυχία, τουλάχιστον, όπως αυτή μεταφράζεται: ξέχειλοι τραπεζικοί λογαριασμοί, πάντα επί πτωμάτων και ψυχή πουλημένη στο διάβολο.

Μας έκατσε στο σβέρκο...

Οι επισκέψεις του φιλοσκοπιανού και σπόνσορα του Μπαράκ Ομπάμα, Τζορτζ Σόρος στην Ελλάδα, είναι πλέον συχνές. Μας ήρθε και το φθινόπωρο του 2009 και ποιος ξέρει και πόσες άλλες φορές, ινκόγκνιτο. Πάντα κυκλοφορεί έτσι ο κήρυκας της εξαχρείωσης, της ανηθικότητας και της κοινωνικής ελευθεριότητας, ο οποίος χρηματοδοτεί εκστρατείες υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, υπέρ της νομιμοποίησης των ναρκωτικών και άλλων «σκοπών».

Ο λόγος για τον χρηματοδότη «βελούδινων» και «πορτοκαλί» επαναστάσεων στην Ανατολική Ευρώπη, τον άνθρωπο που αλλάζει τον γεωπολιτικό και γεωοικονομικό χάρτη (έχουν καταρρεύσει εξαιτίας των κερδοσκοπικών επιθέσεών του τα χρηματιστήρια σε δεκάδες χώρες), ώστε να τον προσαρμόζει στις ανήθικες και βδελυρές επιδιώξεις του.

Κακοποιός διεθνούς εμβέλειας

Το 1992, ο Τζόρτζ Σόρος πήγε να «τελειώσει», προκειμένου να σπεκουλάρει, τη βρετανική οικονομία, καταφέρνοντας να φέρει σε δύσκολη θέση δεκάδες εκατομμύρια Βρετανών φορολογουμένων. «Έσπασε» όμως τα μούτρα του, όταν προσπάθησε να κερδοσκοπήσει εις βάρος της Societe Generale. Από τη Ρωσία, όπου το μήνυμα των περί τον Πούτιν πρώην καγκεμπέδων ήταν «μη τολμήσεις» να σκάσεις μύτη, δεν μπορεί να περάσει ούτε απ’ έξω... Εκεί, κάνει τζιζ, ιδιαίτερα μετά τη φυλάκιση του Κοντορκόφσκι.

Φυσικά, πολλοί τον έχουν πάρει πλέον χαμπάρι, ενώ η (δικαιολογημένη λόγω της δράσης του) συνωμοσιολογία γύρω από το πρόσωπό του, κλιμακώνεται συνεχώς. Ο Τζορτζ Σόρος, είναι κακοποιός διεθνούς εμβέλειας, ο ειδικότερος στον πλανήτη σε θέματα οικονομικού εγκλήματος. Και αυτόν, τον υποδέχονται οι του ΠΑΣΟΚ εδώ στην Ελλάδα, μετά βαΐων και κλάδων και στρώνοντας κόκκινα χαλιά. Τυχαίο; Δε νομίζω.

Νίκος Χιδίρογλου, δημοσιογράφος

πηγή: Ελεύθερη Ώρα

Posted on Δευτέρα, Απριλίου 04, 2011 by Unknown

1 comment

Η παρουσία της στο Άλτερ και το σκληρό ροκ εναντίον του Αδ. Γεωργιάδου δεν είναι τυχαίο.

Δεν λειτουργεί ως μια απλή δημοσιογράφος και αυτό είναι φανερό. Έτσι πολλοί μιλάνε για επανεμφάνισή της στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Αθηνών. Εκεί θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους παλιοί και νέοι σαμαρόφρονες και παλαιοφρουροί του καθεστώτος Καραμανλή.

Εδώ θα είμαστε για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο. Ο Άδωνις θα χει πάντως δεύτερο και τρίτο γύρο με την εν λόγω δημοσιογράφο - πολιτευτή της Ν.Δ., το μόνο σίγουρο.

Posted on Δευτέρα, Απριλίου 04, 2011 by Unknown

No comments

Ο Πάνος Καμμένος είναι η ευχάριστη έκπληξη του παρόντος κοινοβουλίου καθώς έχει επιλέξει έναν μοναχικό δρόμο εναντίον των κερδοσκόπων και των καρτέλ της ελληνικής ενημέρωσης κι όχι μόνο.

Δεν είναι τυχαίο που τον έχουν αποκλείσει από μεγάλα κανάλια όπως το Mega. Συνέχισε Πάνο Καμμένε.

Υ.Γ. Μην ξεκινήσουν διάφοροι πάλι τα σχόλια όπως χειροκροτητής κλπ. γιατί το συγκεκριμένο blog κρατάει αποστάσεις από κάποιο σημείο κι ύστερα προς όλους.

Posted on Δευτέρα, Απριλίου 04, 2011 by Unknown

No comments


Ο Περιφερειάρχης Κεντρ. Μακεδονίας έβγαλε το άχτι του καθώς νιώθει πως έχει απομονωθεί από το σύστημα Σαμαρά (κάποιους από την ΠΟΛ.ΑΝ. όπως χαρακτηριστικά ανέφερε!).

Η πικρία του εκφράζεται και από το γεγονός ότι δεν συμμετέχει στη διοίκηση του νέου κόμματος ενώ ο περιθωριακός ρόλος του τον αφήνει ακάλυπτο ειδικά τώρα που οι δικαστικές του περιπέτειες τον ταλαιπωρούν και χρειάζεται στήριξη.

Πολλοί είναι εκείνοι πάντως που μιλούν για βαθύτατο ρήγμα το οποίο άνοιξε πολύ πριν τις περιφερειακές εκλογές. Προβλέπουμε εξελίξεις αργά ή γρήγορα και ενδεχόμενη Λίγκα του Βορρά, με ο,τι συνεπάγεται!


Posted on Δευτέρα, Απριλίου 04, 2011 by Unknown

1 comment

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Με ποσοστό Στάλιν εξελέγη ο πρόεδρος πλέον της Δημοκρατικής κατά άλλα Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. Μεταξύ των εκλεγμένων βρίσκεται το όνομα της γνωστής ιστορικού Μαρίας Ρεπούση. Η παρουσία της δεν μας ξενίζει αφού η ιδεολογική της ταυτότητα κινείται στα πλαίσια της νεο-αριστεράς (βλέπε ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και νεοΠΑΣΟΚ).

Ο Φώτης Κουβέλης, μεταξύ γνωστών και φίλων (670 σύνεδροι) εκλέχτηκε με ποσοστό 97,31% μαζί με άλλους 110 συνέδρους. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολη διαδικασία.... Καλή αρχή κυρία Ρεπούση και προσοχή στους συνωστισμούς των γραφείων του κόμματος.

Posted on Κυριακή, Απριλίου 03, 2011 by Unknown

No comments

Άρης Χατζηστεφάνου
Απόλυση επειδή έπαιρνε 1.200 ευρω το μήνα και καλά λόγω περικοπών. Ο Άρης Χατζηστεφάνου με τον οξύ του λόγο που κατακεραύνωνε τις επιλογές ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπέρ του μνημονίου ήταν το νέο θύμα του Ομίλου Αλαφούζου.

Απόλυση μήνυμα και για το υπόλοιπο προσωπικό καθώς ο ιδιοκτήτης έχει ανοικτούς λογαριασμούς με τις τράπεζες και τους ομίλους που έχουν μεγάλα συμφέροντα στην μνημονιακή Ελλάδα. Αυτά λέει ο δημοσιογράφος κι εμείς αναρωτιόμαστε που θα πάει η κατρακύλα

Posted on Κυριακή, Απριλίου 03, 2011 by Unknown

No comments



Ο Άδωνις ξεβράκωσε κανονικότατα τον συνδικαλιστή και από δω και πέρα αντίπαλο του στη Β' Αθηνών, Γιάννη Μανώλη, που αφορά το σκάνδαλο της Siemens. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί η Νέα Δημοκρατία νοσεί και ο Άδωνις μπορεί να κάνει ο,τι θέλει τέτοια συνδικαλιστικά φυντάνια.

Υ.Γ. Τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στα πολιτικά πράγματα του τόπου.

Posted on Κυριακή, Απριλίου 03, 2011 by Unknown

No comments

γράφει ο
Δημήτρης Ζαφειρόπουλος

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε μία σειρά από φαινόμενα τα οποία είναι πραγματικά πρωτόγνωρα για την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητατης χώρας μας. Αναφερόμαστε φυσικά στα διάφορα κινήματα πολιτών τα οποία όσον αφορά στην πολυπαρουσία τους, την μαζικότητά τους και την αναγκαστική - λόγω επεισοδίων - προβολή τους από τα ΜΜΕ αποτελούν ένα φαινόμενο, το οποίο σε αυτό τον βαθμό για πρώτη φορά παρουσιάζεται. Πολίτες οι οποίοι αρνούνται να πληρώσουν το εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ανοίγουν τις μπάρες των διοδίων, ξεσηκώνονται ενάντια στην δημιουργία σκουπιδότοπων στην περιοχή τους και φυσικά αντιστέκονται στην γκετοποίηση της ζωής τους, λόγω της παρουσίας των μεταναστών. Μπορεί κάποιοι, τόσο στα αριστερά όσο και στα δεξιά να σοκαριστούν με τον παραλληλισμό καταστάσεων τον οποίο επιχειρούμε, αλλά όσο και αν δεν αρέσει σε πολλούς, ένα από τα πρώτα μαζικά κινήματα πολιτών, ήταν αυτό των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα. Οι οποίοι αρχικά μόνοι τους και μετά με την βοήθεια του "χώρου" δημιούργησαν μία κατάσταση, η οποία απετέλεσε και αποτελεί πρότυπο για πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας, οι οποίες μαστίζονται από την παρουσία των λαθρομεταναστών. Ακολούθησαν οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής που είδαν να προχωρά μία παράνομη και καταστρεπτική για την ζωή τους και το περιβάλλον, δημιουργία τεχνολογικά παρωχημένων ΧΥΤΑ και ξεσηκώθηκαν ενάντια στην ετσιθελική ολοκλήρωση των επιταγών μεταξύ κράτους και μεγαλοεργολάβων. Για να ακολουθήσουν και τα κινήματα πολιτών, που αρνούνται να πληρώσουν το οικονομικό αντίτιμο σε αυτούς που από την μία τους έχουν καταρρακώσει το επίπεδο ζωής και από την άλλη, τους ζητούν διαρκώς να πληρώνουν παραπάνω για υπηρεσίες που σε καμία περίπτωση δεν αναλογούν σε ποιότητα με αυτό που θα ήθελαν. Στο μεν ζήτημα της αντίδρασης ενάντια στην παρουσία λαθρομεταναστών και στην γκετοποίηση: ήταν φυσικό αυτή η κίνηση να "καπελωθεί" από τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο, με τα όσα λάθη και ατέλειες αυτός έχει. Στις άλλες περιπτώσεις, οι αντιδράσεις των πολιτών "καπελώθηκαν" από την αριστερά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν συμμετέχουν ενεργά τόσο στον ξεσηκωμό στην Κερατέα, όσο και στο σήκωμα των μπαρών των διοδίων και άνθρωποι που ιδεολογικά βρίσκονται τελείως απέναντι από τις συνιστώσες του Τσίπρα. Το ζήτημά μας όμως εδώ, δεν είναι το όποιο καλοπροαίρετο ή κακοπροαίρετο "καπέλωμα", αλλά το γεγονός μίας αυθόρμητης και λαϊκής αντίδρασης, η οποία στρέφεται ενάντια στο σύνολο του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου. Μία αντίδραση που παλαιότερα δεν υπήρχε, ή δυστυχώς εκφραζόταν με την καταψήφιση κάποιων πολιτικάντιδων στις επόμενες εκλογές, ή περιοριζόταν σε κομματικές πορείες, οι οποίες είχαν έναν γενικότερο διεκδικητικό χαρακτήρα αλλά επί της ουσίας, δεν είχαν να προσφέρουν τίποτε, πέραν της ιδεολογικής εκτόνωσης. Σήμερα, στην εποχή του ΔΝΤ και της μείωσης των εθνικών αλλά και των προσωπικών ελευθεριών, οι Έλληνες δεν περιορίζονται στο απλά να ψηφίσουν ή να καταψηφίσουν κάποιο κόμμα. Αισθάνονται την ανάγκη να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και, κατά συνέπεια, τις τύχες της ζωής τους και να συγκρουστούν με τα όποια κατεστημένα. Τα οποία σε όλες τις περιπτώσεις που προαναγέραμε, βάζουν απέναντί τους την αστυνομία, η οποία λειτουργεί ως ο μοχλός καταπίεσης ή εκτόνωσης της οργής των πολιτών. Κανείς όμως δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Σήμερα τα φαινόμενα αυτά, έχουν δυστυχώς έναν τοπικό χαρακτήρα. Αύριο όμως; Τα κινήματα πολιτών με την στάση ζωής και αντίστασης που εκφράζουν, μπορούν να γίνουν πραγματικός καταλύτης πολιτικών εξελίξεων.

Αυτή την τάση και την στάση ζωής εμείς την θεωρούμε πατριωτισμό. Γιατί πατριωτισμός για εμάς δεν είναι ένα ιδεολογικό πολιτικό ή φιλοσοφικό δημιούργημα, αλλά συναίσθημα και στάση ζωής. Ένα συναίσθημα το οποίο σε κάνει αταβιστικά να αγαπάς τον τόπο σου και τους ανθρώπους σου και να είσαι έτοιμος να αγωνιστείς γι' αυτούς. Μία στάση ζωής, η οποία δεν σε θέλει έναν απλό πολίτη, που περιμένει από μία ανώτερη αρχή να του διαμορφώσει την ζωή, αλλά μπορεί και προσπαθεί να την μετασχηματίσει σύμφωνα με τις ανάγκες του. Το είχε γράψει εξάλλου πάρα πολλά χρόνια πριν και ο Ίων Δραγούμης, αναφωνώντας "Ζήτω το Έθνος, κάτω το Κράτος". Σίγουρα στον ευρύτερο χώρο μας, πολλοί δεν κατάλαβαν ποτέ αυτή την φράση. Ή απλά να θέλησαν να κρυφτούν πίσω από μία επίπλαστη νομιμότητα, την οποία μπορεί να καταργήσει σε οποιαδήποτε στιγμή ο κάθε κύριος Παυλόπουλος και ο κάθε κ. Καστανίδης. Αυτή όμως η φράση εμπεριέχει το νόημα και το πνεύμα του λαού μας, όπως το αποδεικνύουν οι πράξεις αυτού μέσα στην ιστορία. Από τον Λεωνίδα στους Παλαιολόγους και από τον Κολοκοτρώνη στους Μακεδονομάχους. Και από τα παλληκάρια της ΕΟΚΑ, σε αυτούς που σήμερα, στους καιρούς της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας, εξακολουθούν να αγωνίζονται ενάντια σε αυτά. Ο καθένας από το μετερίζι του. Άλλος από τα κείμενά του, άλλος από την τηλεόραση, κάποιος στην Βουλή και μακάρι όλοι αυτοί μαζί και στο πεζοδρόμιο. Στους καιρούς μας, δεν περισσεύει κανένας από αυτούς που πραγματικά αισθάνονται ότι έχουν κάτι να υπερασπιστούν, όταν βλέπουν το ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος

Posted on Κυριακή, Απριλίου 03, 2011 by Unknown

No comments



Ο Κυριάκος Βελόπουλος σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Μιλάει για όλους και για όλα. Η μονόωρη αυτή συνέντευξη είναι γεμάτη αλήθειες και πραγματικότητες που κάποιοι δεν μπορούν να ομολογήσουν.

Δεν σταματά απλά στα δεδομένα αλλά καρφώνει τις τακτικές των κομμάτων, και του ΛΑ.Ο.Σ., με αναφορές και αποκαλύψεις εναντίον των κερδοσκόπων.

Εκφράζει το παράπονό του για ορισμένα δήθεν ανεξάρτητα blogs που αποκρύπτουν την δραστηριότητά του. Ανατρέπει το ψέμα ότι η Νέα Δημοκρατία καταχρέωσε την Ελλάδα με 100 δισ. ενώ θεωρεί την πτώση Καραμανλή θέμα που έχει να κάνει με το άνοιγμα προς τη Ρωσία.

Εμείς απλά να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στον βουλευτή αλλά πολλά περισσότερα στο blog (anti-ntp.blogspot.com)

Posted on Κυριακή, Απριλίου 03, 2011 by Unknown

No comments