Στο βίντεο εμφανίζονται δυο πρόσωπα. Ο κύριος Χρήστος Ρουμπάνης και η κυρία Ηλέκτρα Στροβολίδου. Αυτά τα πρόσωπα εμφανίζονται ως μέλη της κίνησης πολιτών του 6ου Δημοτικού διαμερίσματος. Μιλούν για την κατάληψη της Πλατείας στον Αγ. Παντελεήμονα και για τις διώξεις που ως απλοί πολίτες δέχονται από ακροδεξιά στοιχεία. Δεν θα σταθώ στις απόψεις τους. Απλά θεώρησα σκόπιμο να αναφέρω ποιοι είναι πραγματικά οι άνθρωποι αυτοί που πίσω από μια ταμπέλα κίνησης πολιτών κρύβουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Ο κύριος Χρήστος Ρουμπάνης λοιπόν είναι γνωστός για τη δράση του στην Κυψέλη, αφού είναι μέλος της τοπικής επιτροπής Κυψέλης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (πολύ πρωτότυπο). Πρόσφατα μάλιστα υπέγραψε κείμενο στο οποίο μαζί με άλλα δυο μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δήλωσαν πως δεν θα λάβουν μέρος στο Συνέδριο (δες εδώ) ακολουθώντας τα χνάρια του Αλέκου Αλαβάνου. Καλό θα ήταν κύριε Ρουμπάνη να μας διευκρινίζατε το ρόλο σας σε αυτή την κίνηση. Είναι αγνός ή καθαρά πολιτικός;

Πάμε τώρα στην κυρία Ηλέκτρα Στροβολίδου. Η συγκεκριμένη κυρία παίρνει μέρος σε πολλές επιτροπές. Δεν γνωρίζουμε βέβαια πως τα προλαβαίνει όλα, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας της. Συγκεκριμένα, η κυρία Στροβολίδου συμμετέχει: στο γνωστό Πάρκο Κύπρου και Πατησίων και στο Πανελλαδικό Συμβούλιο των Οικολόγων Πράσινων

Αυτή η τυχαία συμμαχία Οικολόγων και Συ.Ριζ.Α. καθόλου δεν θα πρέπει να μας ξενίσει αν όντως ισχύουν τα παραπάνω. Οι θέσεις των δυο αδελφών κομμάτων μοιάζουν στο συγκεκριμένο θέμα απολύτως, όπως και σε πάρα πολλά άλλα. Μαζί στον αγώνα λοιπόν κυρίες και κύριοι... Αλλά χωρίς τις ταμπέλες της κίνησης, να ξέρουμε ποιοι πραγματικά είστε.

Σημ. Αν κάποιος από τους παραπάνω αναφερόμενους θεωρεί πως έγινε κάποιο λάθος να μας το πει γρήγορα, γιατί είναι ντροπή να σε λένε Συριζαίο και Οικολόγο χωρίς να είσαι...!

πηγή βίντεο: ΤVXS