Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Δελτίο Τύπου της Ένωσης Χειμαρριωτών

Την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. διοργανώνουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αλβανική πρεσβεία στην Φιλοθέη ενάντια στις αλβανικές μεθοδεύσεις διαρπαγής των περιουσιών μας. Ο αγώνας στην Κακομαία - Νίβιτσα είναι αγώνας όλων μας. Ζητάμε την συμπαράσταση του ελληνικού λαού στο σύνολό του. Η βία και η σκληρότητα των αλβανικών δυνάμεων καταστολής απέναντι στους γέροντες και τις γερόντισσες που αντιστέκονται δεν πρέπει να περάσει έτσι. Δεν πρέπει να λείψει κανένας.



ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Posted on Σάββατο, Νοεμβρίου 29, 2008 by Unknown

No comments

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Δεν είναι πλάκα, ούτε ψέμμα! Είναι η απάντηση της Υπουργού Εξωτερικών, κας Ντόρα Μπακογιάννη Μητσοτάκη (ποτέ μη το ξεχνάμε αυτό) σε ερώτηση του δραστήριου βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Κώστα Αϊβαλιώτη για την ελληνική μειονότητα στα Σκόπια.

Συγκεκριμένα, στην απάντηση της, η Υπουργός Εξωτερικών αναφέρει ότι υπάρχουν μόνο 422 Ελληνες (!!) Ξεκαθαρίζει δε ότι
στην ΠΓΔΜ δεν εκδηλώνεται συνεκτική ομάδα Ελλήνων, με συνείδηση και δράση εθνικής μειονότητας!!

Φαίνεται πως η κα Μπακογιάννη δεν είχε διαβάσει τις δηλώσεις του Γκλιγκόροφ σε τσεχική εφημερίδα το 1992 ότι 200.000 Έλληνες κατοικούν στα Σκόπια. Το ΥΠΕΞ παρουσιάζει το εξωπραγματικό γεγονός, ότι δηλαδή
δεν αναφέρονται περιστατικά περιορισμού ατομικών δικαιωμάτων ή δεν τίθενται εμπόδια σε τυχόν εκδηλώσεις εθνικής καταγωγής»

Ευτυχώς που είμαστε ακόμα νέοι και έχουμε πολλά μαλλιά, γιατι μ αυτά που ακούμε!! Προφανώς η κα Μπακογιάννη ζει στον πλανήτη της μαζί με τους συμμάχους της Αμερικανούς.
ΔΕΙΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!! Έλληνες, είμαστε μόνοι μας!!

Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. διερωτάται
γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν ζητεί την πραγματική καταγραφή και προστασία της ελληνικής μειονότητας στα Σκόπια, πριν να συναινεί στην Κοινοτική Χρηματοδότηση (ύψους 1,1 δις ευρώ από το 1992) προς την χώρα αυτή…

Posted on Τρίτη, Νοεμβρίου 25, 2008 by Unknown

3 comments

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Μια καλή απάντηση ενος φίλου στο YOUTUBE στους αναρχίζοντες!!

Posted on Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2008 by Unknown

1 comment

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008


Κοιτάξτε που έφτασαν οι δήθεν "αναρχικοί" και πως τιμούν οι αριστερές παρατάξεις των πανεπιστημίων τους νεκρούς του Πολυτεχνείου!! Ένα θέμα που θα συζητηθεί!! Από τη Φ.Ο.Σ. Παντείου. Μπράβο παιδιά που το αναδείξατε!

http://fospanteion.blogspot.com/2008/11/blog-post_14.html



Posted on Κυριακή, Νοεμβρίου 16, 2008 by Unknown

No comments

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Στην Ομιλία του στη Βουλή σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης κάλεσε τα πολιτικά κόμματα να στηρίξουν τον δοκιμαζόμενο από την οικονομική κρίση Έλληνα πολίτη με συγκεκριμένα μέτρα που θα δώσουν ανάσα στην αγορά.
Ο Γ. Καρατζαφέρης κλείνοντας την ομιλία του και διαπιστώνοντας την απροθυμία του κράτους και των πολιτικών κομμάτων να ενισχύσουν τους οικονομικά ασθενέστερους δήλωσε: «είμαστε έτοιμοι να πούμε αυτή τη χρονιά ότι ο λαός έχει ανάγκη, ότι το ταμείο φτώχειας έχει μόνο 100.000.000 ευρώ; Μπορούμε να πούμε πως για μία χρονιά τα κόμματα δεν θα πάρουν επιδότηση.
Είσαστε έτοιμοι; Πείτε το λοιπόν μέσα στην αίθουσα ότι είσαστε έτοιμοι,
μην πάρουμε λεφτά, τα κόμματα.
Εγώ είμαι το μικρότερο κόμμα και παίρνω 4 εκατομμύρια.
H Ν.Δ. παίρνει 30 εκ. ευρώ και το ΠΑΣΟΚ 25 εκ. ευρώ περίπου.
Να πούμε, δεν θέλουμε χρήματα για μία χρονιά.
Έχουμε κάνει ταμείο απ’ την προηγούμενη, θα την βγάλουμε.
Δεν ακούω καμία απάντηση από κανένα κόμμα όμως.
Κύριε υπουργέ των Οικονομικών, σας εξουσιοδοτώ απ’ το βήμα της βουλής, γράφεται στα πρακτικά, θα σας στείλω και επιστολή.
Επειδή δεν δέχεστε εσείς, τα υπόλοιπα κόμματα και επειδή εγώ δεν θα μπορέσω να μπω στον ανταγωνισμό, κάνω μία προσφορά στο κράτος.
Το 50% της επιδότησης για τον ΛΑ.Ο.Σ. για τον επόμενο χρόνο τα δίνω στο Ταμείο Φτώχειας

Posted on Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2008 by Unknown

2 comments