Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008



Για άλλη μια φορά, γνωστοί τώρα πια κύκλοι, έγραψαν για συμφωνία Ν.Δ.-ΛΑ.Ο.Σ. και για στήριξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στον Πρωθυπουργό, όσον αφορά την προανακριτική. Φαίνεται πως τους πόνεσε πολύ που ο εργοδότης τους έφαγε πόρτα (προς το παρόν) από την κυβερνηση και έγινε ρόμπα από τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. τόσο στη Βουλή όσο και στα κανάλια όταν μιλούσε για τα εξαπτέρυγα και το γνωστό σε όλους μας σύστημα!!


Οι επιθέσεις στον Γιώργο Καρατζαφέρη πολλές. Δεν είναι και λίγο να βάζεις τρικλοποδιές σ' ένα σύστημα τόσο ισχυρό. Το βέτο, η απόσυρση του βιβλίου της Ιστορίας, η ρητορική του ΛΑ.Ο.Σ. εναντίον της αισχροκέρδειας των τραπεζών, της διαφθοράς του πολιτικού κατεστημένου και των προδοτικών στοιχείων μέσα στην κυβέρνηση δημιούργησε τριγμούς στην καλοκουρδισμένη μηχανή.

Πρόσφατα, η εφημερίδα Βήμα (γνωστή για την "αντικειμενικότητά" της) δημοσίευσε άλλο ένα άρθρο που μιλούσε για συνεργασία Ν.Δ.-ΛΑ.Ο.Σ. και στήριξη από τον Γιώργο Καρατζαφέρη στη Ν.Δ. για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής. Τέτοιες ειδήσεις αναμασούν τα διάφορα παπαγαλάκια που κυκλοφορούν (βλέπε εδώ). Βεβαίως ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. έχει δεχτεί πολλές τέτοιες επιθέσεις και έχει δημοσιεύσει τις απαντήσεις του που κάποιοι εντέχνως αποκρύπτουν. Τους χάλασε βέβαια τη σούπα όταν αποχώρησε από την αίθουσα και έθεσε προ των ευθυνών της την κυβέρνηση. Η λασπολογία έχει τα όριά της. Ας σκεφτούν ορισμένοι την μελλοντική τους αποκατάσταση, τώρα που ο εργοδότης τους έχασε τη θέση του.


Για τα περι συνεργασιών οι απαντήσεις υπάρχουν. Αλλά κάποιοι κάνουν πως τις αγνοούν (βλέπε εδώ).

Posted on Κυριακή, Οκτωβρίου 26, 2008 by Unknown

1 comment

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

ΟΧΙ άλλοι ΘΑΝΑΤΟΙ!!!!!
ΟΧΙ άλλες Εθνικές Οδοί καρμανιόλες!!!!!
ΟΧΙ άλλοι νεκροί !!!!
ΟΧΙ άλλες δικαιολογίες!!!!!

ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ

Διαδώστε το σε όλους μπας και βάλουν μυαλό!!!

Posted on Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2008 by Unknown

No comments

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008


Για ακόμη μια φορά, γινόμαστε μάρτυρες αυτής της "μόδας" (για τον υπουργό Παιδείας), να κλείνουνε τα σχολεία και να γίνεται κατάληψη. Όλοι μας, λίγο ως πολύ, ζήσαμε μια παρόμοια ιλαροτραγωδία μέσα στα δημόσια σχολεία. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό το φαινόμενο και ποια είναι τα αποτελέσματά του;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι η κατάληψη ως μέθοδος πάλης είναι και παράνομη και φασιστική ενώ -όπως δείχνουν οι καταλήψεις προηγούμενων ετών- δεν έχει κανένα απτο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, είναι παράνομη σύμφωνα με το άρθρο 334 του Ποινικού Κώδικα για διακοπή και διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής δημόσιας υπηρεσίας. Αντίστοιχα, ποινικό αδίκημα παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων (άρθρο 360 του ΠΚ) συνιστά και η στάση των γονέων να μην αποτρέπουν τους μαθητές από τις καταλήψεις.

Ποιά όμως είναι η ατία που γίνονται οι καταλήψεις; Κάποιο κόμμα που υποκινεί τους μαθητές, η αγάπη των μαθητών για την εκπαίδευση που θέλουν να την κάνουν καλύτερη ή η αγωνία τους για τις επόμενες γενιές που θα πάνε σε ένα κακό σχολείο; Ακούγοντας αιτήματα του τύπου "όχι στον Καποδίστρια 2", "ποικιλία στο κυλικείο", "να γίνει πιο ευγενικός ο επιστάτης", "να φτιαξουμε το ασανσερ στο διόροφο σχολείο μας" σίγουρα το μυαλό μας δεν πάει σε ιδεολόγους μαθητές που έχουν δίκαια αιτήματα.



Όταν δε βλέπουμε καταλήψεις σε νεόχτιστα κτίρια των Βορείων Προαστείων, τότε κάτι δεν πάει καλά. Σίγουρα τις καταλήψεις δεν τις κάνουν παιδιά που δεν υποκινούνται από μια οικογένεια ή ένα περιβάλλον. Με πρόσχημα τη συναίνεση των υπόλοιπων μαθητών (ποιος δεν θέλει λίγες διακοπές;;) κλείνουν ετσιθελικά το σχολείο και ξεκινάει το πάρτυ! Αναρωτιέμαι πόσες φορές έχουμε δει στις τηλεοράσεις, κατεστραμμένα σχολεία, διαλυμένα, ζημιές εκατομμυρίων ευρώ που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Πρόσφατα παραδείγματα που μου ρχονται στο μυαλό οι καταστροφές σε σχολείο της Καλαμάτας και οι περσυνές σε λύκειο στο Παγκράτι.




Είναι δηλαδή όλα καλά στα σχολεία; Και βέβαια δεν είναι! Οι μαθητές είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι με πάνω από 10 ώρες παρακολούθηση μαθήματος σε σχολείο και φροντιστήριο (χωρίς να υπολογίζουμε τις ξένες γλώσσες), με αποτέλεσμα ουσιαστικά να μη ζει τη νιότη του. Οι καταλήψεις όμως, δεν είναι ούτε το μέσο ούτε η λύση σε αυτό το πρόβλημα. Αντίθετα, ενισχύει την παραπαιδεία και την υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου το οποίο στις τελευταίες τάξεις του λυκείου έχει εξελιχθεί σε αγγαρεία.

Καλό όμως θα ήταν τα κόμματα της Αριστεράς να πάψουν να παίζουν με το μέλλον των παιδιών και να προπαγανδίζουν τις θέσεις τους, προκειμένου να "ψήσουν" τα παιδιά και στο μέλλον να κάνουν παρόμοιες καταλήψεις στα πανεπιστήμια. Μέσω των μαθητικών καταλήψεων περνάει το μήνυμα της απειθαρχίας και της ανευθυνότητας στις άνομες πράξεις των μαθητών. Αυτό μάλλον είναι το σχολείο που κάποιοι στην Ελληνική Βουλή ονειρεύονται!




Ας μην ξεχνάμε ποτέ απο που ξεκίνησε και ανδρώθηκε ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας ως μέλος του συντονιστικού των καταλήψεων!

Posted on Κυριακή, Οκτωβρίου 19, 2008 by Unknown

No comments

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008


O μεγάλος συνθέτης θεωρεί «μέγα εθνικό λάθος» να χαριστεί το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
«Θέλω να εκφράσω μια μεγάλη απορία που με βασανίζει εδώ και καιρό: Σκοπιανοί και ορισμένοι Αμερικανοί φίλοι τους μας έχουν ζαλίσει εδώ και πολλά χρόνια ότι είναι τάχα οι μοναδικοί Μακεδόνες και ότι η γλώσσα τους είναι η Μακεδονική, δηλαδή αυτή περίπου που μιλούσε ο Μέγας Αλέξανδρος. Κι αυτά τα τερατώδη ψέματα διδάσκονται σαν αλήθειες σε ξένα Πανεπιστήμια, ενώ πάνω από 100 κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο τα έχουν εμπράκτως αποδεχθεί σαν ιστορικές αλήθειες.
Ιδού λοιπόν η απορία μου: Υπήρξε έως τώρα από την πλευρά μας η οφειλόμενη επιστημονική αποκάλυψη όλης αυτής της γελοιότητας; Αν ναι, με ποιους επιστημονικούς τρόπους και αν όχι, γιατί; Αφού είναι βέβαιο πως αυτοί οι άνθρωποι είναι καθαρόαιμοι Σλάβοι και η γλώσσα τους είναι καθαρά Σλαβική. Πού είναι η Βουλή των Ελλήνων, η Ακαδημία Αθηνών, τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, οι Έλληνες ιστορικοί και γλωσσολόγοι, ώστε με ακλόνητες επιστημονικές αναλύσεις να αποκαλύψουν την αλήθεια στην παγκόσμια κοινή γνώμη, τις κυβερνήσεις, τα Πανεπιστήμια, τα ΜΜΕ των άλλων κρατών, όπως ακριβώς κάνουν οι Σκοπιανοί ανενόχλητοι και μόνοι εδώ και δεκάδες χρόνια; Πώς αξιοποιούνται οι επιστημονικές αναλύσεις και μελέτες ξένων καθηγητών και ειδικών που αποδεικνύουν περίτρανα την αλήθεια των δικών μας θέσεων και γελοιοποιούν τους ισχυρισμούς των Σκοπιανών;
Ιδιαίτερα σε χώρες όπως ο Καναδάς και η Αυστραλία, όπου κυριολεκτικά “σαρώνουν” οι Σκοπιανοί, οι δυστυχείς συμπατριώτες μας μένουν ακάλυπτοι και παραπονεμένοι, εγκαταλελειμμένοι από την Πατρίδα Μητέρα τους που... σφυρίζει αδιάφορα.
Οι Σκοπιανοί έχουν γεμίσει τις μεγάλες Βιβλιοθήκες όλου του κόσμου με χιλιάδες βιβλία, έτσι που στο τέλος, μπροστά σ΄ αυτή τη σιωπηλή αντιμετώπιση αυτών των παραμυθιών, να αρχίζουν να πιστεύουν και οι ίδιοι ότι είναι... κατ΄ ευθείαν απόγονοι του Φιλίππου και της Ολυμπιάδος! Κι έτσι φτάσαμε ώς εδώ, να μας κατηγορούν ότι είμαστε... κατακτητές της Θεσσαλονίκης!
Σας παρακαλώ, κάντε κάτι, γιατί εγώ όπως ξέρετε θεωρούμαι... εθνικιστής και επομένως προκατειλημμένος αφού πιστεύω ότι αποτελεί μέγα εθνικό λάθος να τους χαρίσουμε τουλάχιστον εμείς ένα τόσο ιερό όνομα όπως είναι η Μακεδονία, που τόσο ιστορικά όσο και πολιτιστικά είναι δικό μας, όπως η Θράκη, η Θεσσαλία, η Ήπειρος και η Κρήτη».

* ΤΑ ΝΕΑ Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2008

Posted on Τρίτη, Οκτωβρίου 14, 2008 by Unknown

No comments

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κος Μεϊμαράκης, παρήλασε στα τηλεοπτικά δελτία και εκπομπές όλων των καναλιών για να μιλήσει για τη Ν.Δ. και την αδυναμία της να κυβερνήσει. Στήριξε το έργο της και μίλησε για πράξεις και όχι λόγια.
Πότε όμως θα κάνει κάτι προκειμένου, οι Σκοπιανοί στο Αφγανιστάν να πάψουν να έχουν στις στολές τους το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;; Που είναι το έργο και οι πράξεις του;
Ο Κωστής Αϊβαλιώτης, κατέθεσε δεύτερη ερώτηση στον υπουργό, αφού η πρώτη του απάντηση ήταν επιεικώς απαράδεκτη και επανέρχεται. Συγκεκριμένα:

Τελικά, διαμαρτυρήθηκε ο Ε. Μεϊμαράκης για τις στολές των σκοπιανών στρατιωτών στο Αφγανιστάν που φέρουν την ένδειξη … «MACEDONIA» ;


Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Β΄ Αθηνών Κωστής Αϊβαλιώτης υπέβαλε την εξής ερώτηση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας :

«Ο Ε. Μεϊμαράκης μου απάντησε ανεπαρκώς στην υπ’ αριθμόν 9347/31-3-2008 γραπτή κοινοβουλευτική μου ερώτηση, οπότε αναγκάζομαι να επανέλθω σχετικά με τα διακριτικά των σκοπιανών στρατιωτών που υπηρετούν στο Αφγανιστάν.

Κατόπιν τούτου

Ερωτάσθε

1. Φέρουν οι στολές αυτές ή όχι το διακριτικό «MACEDONIA» ;

2. Πότε διαμαρτυρήθηκε ο Ε. Μεϊμαράκης γι’ αυτήν την πρόκληση και πότε θα υπάρξει η ορθή αναγραφή FYROM ;»


Περιμένουμε απάντηση κε Μεϊμαράκη. Μα πάνω απ' όλα πράξεις. Μη τα περιμένετε όλα από τα blogs. Αλλιώς δώστε μας λίγο απ' τον παχυλό σας μισθό για να κάνουμε το αυτονόητο. Να υπερασπιστούμε την πατρίδα! Αναμένουμε εξελίξεις!


Posted on Τρίτη, Οκτωβρίου 07, 2008 by Unknown

No comments

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008


Βαρεθήκαμε να βλέπουμε παντού Μακεδονία. Ο Karatheodoris, πιστός στους αγώνες που κάνουν όλοι οι πατριώτες στο Διαδίκτυο, την ώρα που οι συνομήλικοί του μέθαγαν στα μπουζούκια, έλιωναν στα Ιντερνετ cafe παίζοντας ατελειωτες ώρες, έγραψε ένα μήνυμα και άλλαξε κάτι που για κάποιους στο ΥΠΕΞ είναι χαμένη υπόθεση!!!
Όχι κύριοι! Δεν είναι χαμένη υπόθεση. Όσο ζούνε Έλληνες πατριώτες, θα παλεύουν για το αυτονόητο. Για της πατρίδος τα ιερά.

Η προσπάθεια των τελευταίων ημερών αφορά την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μεταφορών και Περιβάλλοντος που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Ένωση, άρα και από την Ελλάδα. Στη σελίδα της είδαμε αυτό που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε:

Italy
Amici della terra
Movimento Consumatori (Associate Member)

Macedonia
Makmontana (Joined 2008)

Netherlands
Milieudefensie
Stichting Natuur en Milieu

Norway
Norges Naturvernforbund


O Karatheodoris δεν το άφησε να περάσει έτσι και πήρε το όπλο του:

First of all, I would like to congratulate you about your informative site - I find it very helpful.
However, I would like to draw your attention on the fact that the country you present at the page http://www.transportenvironment.org/module-htmlpages-display-pid-4.html, is the Former Yugoslav Republic of Macedonia, as it is recognized by the official resolutions of United Nations and the European Comission (that funds your excellent work),
Macedonia is the greek province and the domain of ancient macedon situated at north Greece and your current presentation of the Former Yugoslav Republic of Macedonia with the same name, leads to confusion and nasty misconceptions.
I hope you will correct the mentioned page, in favour of accuracy and clarity. Otherwise, we have to inform European Comission about this unfair attitude that you have towards our bilateral problem with F.Y.R.O.M. I look forward to hearing you.

With respect,
G. Karatheodoris

Το στείλαμε στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, στην γραμματέα και τον υπεύθυνο εκδόσεων. Η απειλή μας αρκούσε για να υποχωρήσουν και να ικανοποιήσουν το δίκαιο αίτημα μας. Οι απαντήσεις:

giannis karatheodoris
ημερομηνία 6 Οκτώβριος 2008 1:43 μμ
θέμα Re: Fwd: A MISTAKE IN YOUR PAGE!!!!
εστάλη-από gn.apc.org

1:43 μμ (5 ώρες πριν)



Απάντηση


Dear Mr Karatheodoris

Thanks for your email. I have passed it on to my colleague Dudley Curtis who I believe has answered you.
If I can be honest, I don't think you help your cause when you threaten to inform the European Comission about "this unfair attitude that you have". I understand it is a problem that is very important to you, but trying to find a solution that makes a country into five words is not going to help. We have a custom in my country of calling it "United Kingdom" but that is a strange name to many people, so it is right for us to accept that we will be called "Great Britain" or "England". It would be very wrong for me to accuse someone of having "an unfair attitude" and threatening to take them to the Commission if they called my country "England".

I hope you can soon reach a solution to this problem that leaves everyone happy.

Chris Bowers
Editor, T&E Bulletin

(Τι περιμένεις από Άγγλους!!)

Και η απάντηση του υπευθυνου επικοινωνίας:

Dear Mr Karatheodoris,

I have updated our page to reflect the provisional name as recognised by the European Union.

Regards

Dudley Curtis



Dudley Curtis
Communications Manager
Transport & Environment (T&E)
t. +32 2 289 1042 f. +32 2 502 9908 m. +32 485 379945
rue de la Pépinière, 1
1000 Brussels, Belgium
www.transportenvironment.org


Τα αποτελέσματα μπροστά σας: http://www.transportenvironment.org/module-htmlpages-display-pid-4.html


Πολλές παρεμβάσεις και αποτελέσματα έπονται. H μάχη είναι σε εξέλιξη. Ο Κaratheodoris υποσχεται σε όλους τους φίλους και συναγωνιστές του ότι θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή κάθε προσπάθειας. Και καλώ όλους τους πατριώτες να στηρίξουν τις προσπαθειες όλων των blogs προκειμένου να κάνουμε το χρέος μας. Να σώσουμε την πατρίδα!!










Posted on Δευτέρα, Οκτωβρίου 06, 2008 by Unknown

17 comments

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008





104 χρόνια από την θυσία του μεγάλου μακεδονομάχου Παύλου Μελά και σαν ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του πρωτομάρτυρα του Μακεδονικού Αγώνα, η «Επιτροπή Μνήμης και Τιμής Παύλου Μελά», σας προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής που διοργανώνει την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. στην Αθήνα στο μνημείο του ήρωα (πλατεία Παύλου Μελά, Ρηγίλλης και Βασ. Σοφίας) έξω από την Λέσχη Αξιωματικών. Ομιλητές θα είναι ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ., και ο Άδωνις Γεωργιάδης, βουλευτής Β’ Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων. Την εκδήλωση συντονίζει ο εκδότης Ιωάννης Γιαννάκενας.

Posted on Σάββατο, Οκτωβρίου 04, 2008 by Unknown

No comments

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Απάντηση απ' τον Κaratheodori στην επιστολή ενός αναγνώστη του taxalia, ο οποίος μας αράδιασε ένα σωρό συκοφαντίες, δίνοντας έτσι το μήνυμα της έναρξης ενός νέου ακηρύχτου πολέμου εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ. και του Γιώργου Καρατζαφέρη, όσο πλησιάζουμε στις νέες εκλογές.

Ο αναγνώστης, ονόματι Βίκτωρας (κάνει καλά τη δουλειά του ο συνονόματος του σκύλου του πρωθυπουργού), αηδιασμένος από την "αυτογελιοποίηση" του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., μας παραθέτει τους λόγους που ο πρωθυπουργός δεν συνεργάζεται με το ΛΑ.Ο.Σ. Πρωτού αναλύσουμε τις συκοφαντίες, να ξεκαθαρίσουμε τη θέση του Γ. Καρατζαφέρη περί συνεργασιών (εδώ και 1ο , 2ο, 3ο , 4ο)
Εμείς, θα
προσπεράσουμε τα κοσμιτικά επίθετα του ανωνύμου φίλου μας (τόσο μάγκας είναι) και θα επιχειρηματολογήσουμε για τις συκοφαντίες που εκστομίζει:

1.
Δύο τουλάχιστον βουλευτές σου έχουν καθημερινό «φλερτ» με τη Ν.Δ. και οι προσχώρησή τους στη Ν.Δ. εναπόκειται στην κρίση της ηγεσίας της. Δηλαδή ποια χρονική στιγμή πιστεύει ότι την εξυπηρετεί προκειμένου να την υλοποιήσει.

Μια παλιά καραμέλα μερικών δημοσιογράφων (προφανώς υποκινούμενων), σχετικά με τη δήθεν προσχώρηση βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. στη Ν.Δ. (ο Μάκης Βορίδης απάντησε τότε καταλλήλως) η οποία αργότερα έπεσε φυσικά στο κενό.

2. Τόσες φορές με τρόπο απόλυτα κατηγορηματικό το έχει αποκλείσει ο Αλαβάνος

Ο προβοκάτοράς μας μάλλον δε διάβασε τι είπε ο Αλέκος Αλαβάνος στο Έθνος της Κυριακής

3. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 1993 χυδαιολογούσες - κατά τη γνώριμη τακτική σου - εναντίον του Αντώνη Σαμαρά

Σίγουρα όχι τόσο χυδαία όσο μας αναλύει ο Βίκτωρας τον βίο και την πολιτεία του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Για τον Αντώνη Σαμαρά, ούτε λόγος! Επανήλθε στη Νέα Δημοκρατία της Ντόρας και του Μητσοτάκη, στη Ν.Δ. της σύνθετης ονομασίας την ώρα που ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γιώργος Καρατζαφέρης συνεχίζει τον αγώνα που ο Σαμαράς άφησε. Τι τραγική ειρωνεία!

4. Ο Ευρωβουλευτής σου Γ. Γεωργίου, είναι ο μοναδικός στην ιστορία ΄Ελληνας Ευρωβουλευτής, που αποκάλεσε στην Ευρωβουλή επανειλημμένα τα Σκόπια ως ….Μακεδονία, κάτω από τα έκπληκτα και περιπαικτικά βλέμματα των Σκοπιανών

Δεν θα μπορούσε να μην αναφέρει, και με πλούσια παραπλάνηση των αναγνωστών, την άτυχη στιγμή του πρέσβη επι τιμή Γ. Γεωργίου ο οποίος στις αλλεπάλληλες αναφορές του στα Σκόπια (20 τουλάχιστον φορές), λάθεψε μια ( και σίγουρα οχι επανειλημμένα)! Φυσικά, ξεχνάει να μας αναφέρει ο αναγνώστης, πόσες φορές ο ΛΑ.Ο.Σ. είτε μέσω του Γ. Καρατζαφέρη είτε μέσω του Γ. Γεωργίου, υπερασπίστηκε τα δίκαια της Μακεδονίας μας, την ώρα που κάποιοι άλλοι (αυτούς που υπερασπίζεται ο αναγνώστης) σφύριζαν κλέφτικα, ψηφίζοντας υπέρ των Σκοπιανών (βλέπε ψηφοφορία έκθεσης Meijer, ερωτήσεις Γ. Γεωργίου στην Ευρωβουλή).

5. Ο Βουλευτής σου Κ. Βελλόπουλος (τηλεπωλητής της ιστορίας), στις 9-7-08 στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ της Φλώρινας, δήλωσε επί λέξει τα εξής: «Οι Σκοπιανοί έχουν ιστορικό δικαίωμα να διεκδικούν το όνομα Μακεδονία, έστω και ως γενίτσαροι. Είναι Μακεδόνες και ο Μιλόσοσκι και ο Γκρουέφσκι»(Ιος Ελευθεροτυπίας 28-9-08, σελ. 43).

Δεν είπε τίποτα καινούργιο! Είναι γνωστό ότι ο Γκρουέφσκι (ή αλλιώς Γκρούιος) είναι ελληνικής καταγωγής (βλέπε εδώ).

6. Πού ακούστηκε κόμμα που παριστάνει ότι είναι πατριωτικό να έχει στις τάξεις του βουλευτή φυγόστρατο και ανυπότακτο διαρκείας, και να είναι υπόδικος ενώπιον της δικαιοσύνης;

Αλλη μια λίβελος! Όταν ουδέποτε του κοινοποιείται κάτι τέτοιο και παραμένει στο εξωτερικό λόγω της ιδιότητας του ως συνεργάτης Ευρωβουλευτών της Ν.Δ., δημιουργείται μια εκρηκτική κατάσταση, την οποία η Ν.Δ. υπέθαλπτε προκειμένου να αποκτήσει άλλον ένα βουλευτή. Ο Γ. Καρατζαφέρης, συναισθανόμενος του κλίματος αυτού, έπαυσε τον βουλευτή του από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Φυσικά ο αναγνώστης μας, παραλείπει έντεχνα ολόκληρη την αλήθεια. Πρόκειται για τον βουλευτή ρέκορμαν σε ερωτήσεις και με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Και για την ιστορία! Τελικά υπηρέτησε.

7. Άσε που το κόμμα σου παριστάνει ότι είναι και χριστιανικό.

Πώς όμως γίνεται όταν έχει βουλευτή τον πλασιέ βιβλίων Α. Γεωργιάδη, ο οποίος πέραν των όσων έντεχνα μέσω εκπομπών, βιβλίων, φροντιστηρίων, προωθεί τον δωδεκαθεϊσμό.

(Υπάρχει το βίντεο από την εκπομπή ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του Σταύρου Θεοδωράκη στις 29-9-07, όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ψαριανός, απεκάλυψε ότι με τον Γεωργιάδη και τον Πλεύρη ήσαν μαζί στον Δωδεκαθεϊσμό).

Συμβιβάζεται Χριστιανισμός και Δωδεκαθεϊσμός; Είναι ψέμα ότι οι δωδεκαθεϊστές μισούν τον Χριστιανισμό;

Ο Βίκτωρας πρέπει να ζει σε άλλη χώρα! Αυτό μας πάει πίσω, σε μια άλλη μορφή φτηνού προβοκάτορα, του κου Παπαθεμελή (δυστυχώς), ο οποίος μιλούσε για τον δωδεκαθεϊστή και σατανιστή Άδωνη Γεωργιάδη!! Φυσικά όλες αυτές οι κατηγορίες έπεσαν στο κενό (βλέπε εδώ)! Τελικά, ο Παπαθεμελής καταδικάστηκε ως ένας κοινός συκοφάντης (βλέπε εδώ).
Και επειδή υπάρχει και δεδικασμένο, καλό είναι να μην συνεχίσεις φίλε αναγνώστη το ίδιο παραμύθι, γιατί σε περιμένει και σενα το εδώλιο του κατηγορουμένου!

8. Άσε πια εκείνο το «πόθεν έσχες» σου με τα 37 ακίνητα που απέκτησες από τη ……δουλειά σου!!!!

Τώρα τι να του πεις! Για τον ανεπάγγελτο Καραμανλή, για τους επαγγελματίες βουλευτές ή για την σκληρή δουλειά του Γιώργου Καρατζαφέρη που απ' το μηδέν, με καμία υποστήριξη από κανένα τζάκι, έφτασε εκεί που έφτασε! Πουλούσε γάλα στις γειτονιές της Αμφιθέας, την ώρα που οι άλλοι ζούσαν με γαλλικά και πιάνο! Για να μη μιλήσουμε για τον Αλαβάνο, τον μεγαλύτερο αριστερό καπιταλιστή στην ιστορία του Κοινοβουλίου. Αλλού τα βέλη σας, κύριε προβοκάτορα!


Τα παιχνίδια τελείωσαν! Τέρμα πια η ανοχή στους κοινούς συκοφάντες, απ' όπου κι αν προέρχονται.



Posted on Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2008 by Unknown

5 comments

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα, οι "Μακεδόνες" Σαμουράι του Γκρουέφσκι ήρθαν στην Ελλάδα! Και όχι μόνο ήρθαν, αλλά πήραν και το χάλκινο μετάλλιο νικώντας τους Έλληνες μέσα στο σπίτι τους. Γι' αυτό το γεγονός πανυγηρίζει γνωστό πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων (βλέπε εδώ), αφού τα Σκόπια σε μια από τις παρθενικές τους εμφανίσεις και μάλιστα μέσα στην Ελλάδα, κυκλοφορούσαν ως "Μacedonia" όπως πρώτο έδειξε το greece-salonika (βλέπε φωτό)
Αυτό βέβαια, μας γεννά ορισμένα ερωτήματα, τα οποία θέλουν δε θέλουν, θα μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Aikinto. Γιατί δεν μπόρεσαν να διασφαλίσουν, ως όφειλαν (οικοδεσπότες του Βαλκανικού πρωταθλήματος γαρ), την συμμετοχή των Σκοπίων με το προσωρινό τους όνομα; Γιατί δεν έθεσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θέμα ονομασίας των Σκοπίων πριν γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Kendo;
Ο Karatheodoris μετά από μια μικρή έρευνα, σας παρουσιάζει την αδιαφορία των αρμόδιων αρχών, τόσο της Ομοσπονδίας του αθλήματος όσο και της γενικής γραμματείας Αθλητισμού.
Συγκεκριμένα, στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Aikinto εμφανίζονται ως μέλος τα Σκόπια, με τη συνταγματική τους ονομασία (Republic of Macedonia). Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, ήδη από τον Απρίλιο του 2007 καλωσόριζε στις τάξεις της την "Μακεδονία".
Και ενώ θα περίμενε κανείς κάποια αντίδραση από την Ελληνική Ομοσπονδία, η "Δημοκρατία της Μακεδονίας" λαμβάνει μέρος, τον περασμένο Μάρτιο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ελσίνκι , σ' ένα πρωτάθλημα που συμμετέχει και η χώρα μας (βλέπε στο Pool 8).
Όμως κάποιοι άλλοι αντιδρούν! Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Περιμένουμε εξηγήσεις!


Update: Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας, διαπιστώσαμε πως παρά τις αλλεπάλληλες δικές του παρεμβάσεις, δεν άλλαξε κάτι στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Παρόλα αυτά, στον αγώνα που αναφέραμε, η Ελληνική Ομοσπονδία εκανε τα πάντα προκειμένου να μην κατέβουν με το όνομα "Μακεδονία". Όπως θα δείτε κάλυψαν πλήρως όλα τα ενδεχόμενα.










Σε επικοινωνία πάντως που είχαμε με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, μας απάντησαν:
Dear Mr. Karatheodoris,

Thank you for your mail.

The EKF is a private association of private national amateur sports organisations and has neither the means nor the intention to interfere in national or international politics in any way whatsoever. The name issue of our member Macedonia was indeed discussed in the General Assembly upon the respective intervention by the Representative of Greece. However, for our
use among members and their members, naturally abbreviated forms -consistent with international practice - of the official names are used, and this has so far not caused any problems, e.g. neither with the "United Kingdoms of Great Britain and Northern Ireland" (named great Britain) nor with the "Federal Republic of Germany" (named Germany) or the "Hellenic Republic" (named Greece), to name a few examples.

Additionally, also the UN in the document provided dating from 1993 (!) does not use abbreviations as suggested by your mail. The Austrian Foreign Ministry - you may know that I am Austrian - uses "MACEDONIA" without further comment (see attachment). In general, international practice seems quite inconsistent, obviously more countries just use "Macedonia" than any other form (see attachment from Wikipedia, with a long list on pages 12-14).
So at best this is an open issue or discussion, in which we do not take any position.

Again, this is not and should not be construed as any kind of political statement, as this is far away from the objects of our Federation, which is only interested in the promotion of Kendo, Iaido and Jodo to the benefit of all practitioners of this traditional disciplines.

I hope this finally clarifies the position.

Mit freundlichen Grüssen / Best Regards

Dieter Hauck, Treasurer
European Kendo Federation


Είναι φανερή η αδιαλλαξία τους και η λάθος οπτική τους γωνία. Γι' αυτό και τους απαντήσαμε καταλλήλως:
Dear Mr Hauck,

Thank you for your diplomatic reply. You made your points, but I still have some complaints about your attitude towards this matter. I would be pleased if you reconsider your position and act with accuracy.
I understand that you want to protect your Federation from political disputes but it would be more fair if you supported your old member, Greece. You said, that more countries recognize them by its constitutional name. But as I know, we talk about European Federation and not about Nauru or Saint Lucia.
If you visit
European Union's pages (that Austria is member since 1995) you will find out that they use "the Former Yugoslav Republic of Macedonia". France, Germany and so others members of E.U. use it also. Some others, use it sorted (F.Y.R.O.M.). You should also take notice that all countries, regardless of their position, have agreed
that they will use whichever name results from the UN compromise talks.

Until both countries find a solution, I recommend to use in your site the name
F.Y.R.O.M. (all your members know which country is) or F.Y.R.O.Macedonia, in order to
be accurate and fair to both sides. Thank you for your time spent. I hope that your
Federation will do the best in order to be fair and accurate.


* I attach you a photo of Kendo games where F.Y.R.O.M. uses
its accurate abbreviation. I also rewrite the list of the countries that follow
United Nations, and the list of International Organizations (like International Olympic Commitee) that use the reference "F.Y.R.O.M."



With respect
G. Karatheodoris

Εμείς κάναμε από την πλευρά μας ο,τι μπορούσαμε. Το ίδιο και η Ελληνική Ομοσπονδία.

Posted on Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2008 by Unknown

7 comments

Αυτό θέλησε να μας διδάξει ένας "Έλληνας" χρήστης του Youtube (βλέπε εδώ) προκαλώντας τις εύλογες αντιδράσεις των λογικά και ιστορικά ορθώς σκεπτόμενων πατριωτών. Από αυτό το βήμα θα προσπαθήσουμε να ξεσκεπάσουμε τη δόλια συμπεριφορά ορισμένων και το πως συγκοινωνούν οι απόψεις τους (και όχι μόνο) με τους εχθρούς των Ελλήνων!
Είναι τουλάχιστον ειρωνικό, να μιλάει ο συγκεκριμένος τυπάκος για σφαγές την ώρα που σαν ψευδώνυμο χρησιμοποιεί το όνομα του Άρη Βελουχιώτη και τη φωτογραφία του Στάλιν. Το χειρότερο όμως είναι ότι χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα, των πάλαι ποτέ συναγωνιστών του, του bulgarmak και των αναρχικών . Ουσιαστικά μιλάμε για μια βρώμικη συνεργασία των αριστεροκομμουνιστών με τους εχθρούς της Ελλάδος (ας μην ξεχνάμε κι αυτό!). Σφαγέα τον είπε και ένα πιόνι των Αμερικανών, ο Μάθιου Νίμιτς!

Θα απαντήσουμε όμως με επιχειρήματα στα γνωστά ανθελληνικά επιχειρήματα. Ξεκινάμε σήμερα με την πρώτη χυδαία ανακρίβεια:

1. Μέγας Αλέξανδρος εναντίον Ελλήνων
Σε κάποιο σημείο του βίντεο, ο φωστήρας μας αναφέρει την ολική καταστροφή της Θήβας, το 335 π.Χ., απ' τον μεγαλύτερο σφαγέα της τότε εποχής, ο οποίος δεν άφησε πέτρα για πέτρα και σκότωσε 6.000 Θηβαίους που επαναστάτησαν πουλώντας παράλληλα τα γυναικόπαιδα.

Ας μάθουμε λίγο ιστορία. Είναι η συνηθέστερη και απ' τις πρώτες κατηγορίες που εξαπολύουν εναντίον του Μεγ. Αλεξάνδρου (βλέπε Σιμόπουλος[1]).
Πράγματι ο Αλέξανδρος μετά την επανάσταση των Θηβαίων, πολιόρκησε την πόλη και τελικώς έδωσε την εντολή να την καταστρέψουν. Γιατί όμως να φτάσει σ' αυτό το σημείο;
Οι Θηβαίοι, αν και είχαν ορκισθεί υποταγή στον Αλέξανδρο και αν και συμμετείχαν στην Πανελλήνια εκστρατεία εναντίον των Περσών, εν τούτοις επαναστάτησαν. Ο Αλέξανδρος ήξερε ότι θα ήταν αδύνατον να επιτύχει η εκστρατεία του, εάν τα μετόπισθεν δεν ήταν ασφαλή.
Ο Αλέξανδρος, με πολύ μεγάλη επιείκια προσέφερε στους Θηβαίους την διπλωματική λύση [2]. Οι Θηβαίοι όμως, ακολουθώντας για άλλη μια φορά την προδοτική πολιτική τους (μήδισαν στους Μηδικούς πολέμους), την αρνήθηκαν.
Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε δύο επιλογές: να μην τους τιμωρήσει και να αναβάλλει την εκστρατεία του ή να τους τιμωρήσει παραδειγματικά και να εξασφαλίσει τα νώτα του. Επέλεξε το δεύτερο.
Παρόλα αυτά θεωρούσε την τιμωρία αυτή αρκετά σκληρή, γι' αυτό και δεν τιμώρησε το ίδιο και την Αθήνα, κάτι που εύκολα θα μπορούσε να κάνει καθώς ήταν ιδιαιτέρως προκλητική. Επιπλέον, την καταστροφή αυτή καθ' αυτή δεν την διέταξε, αλλά άφησε τους αντιπάλους των Θηβαίων να ξεσπάσουν πάνω τους. Να πληροφορήσουμε τον προπαγανδιστή φίλο μας ότι στον στρατό του πολεμούσαν Έλληνες από τις Πλαταιές, τις οποίες έναν αιώνα πριν είχαν ισοπεδώσει οι Θηβαίοι με τους συμμάχους τους Πέρσες [3].
Οι Θηβαίοι λοιπόν, που για προπαγανδιστικούς καθαρά λόγους, παρουσιάζονται ως θύματα ενώ στην πραγματικότητα ήταν ένοχοι εσχάτης προδοσίας. Ας μην ξεχνάμε ότι οι Θηβαίοι μετά το τέλος του Πελοποννησιακού πολέμου είχαν προτείνει την ισοπέδωση της Αθήνας [4].
Μετά από παραίνεση του Αλεξάνδρου, διασώθηκε η οικία του Πινδάρου και ολόκληρη η οικογένειά του, τιμώντας την πνευματική προσφορά του μεγάλου λυρικού ποιητή [5]. Άλλο ένα δείγμα του πόσο σφαγέας ήταν (ανάλογος του Αττίλα ή του πατερούλη Στάλιν)!




Παραπομπές
1. Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ "ΜΕΓΑΛΩΝ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (1995, Εκδόσεις ΣΤΑΧΥ): Εξολοθρευτές και τύραννοι λαών, βάρβαροι και διεφθαρμένοι. Από τον Αλέξανδρο και τον Κωνσταντίνο ως τον Φρειδερίκο και τον Ναπολέοντα. σ. 228, 3η έκδοση.ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ

2. Αρριανού Αλεξάνδρου Ανάβασις Ι.7 "ενδιδούς έτι τοις Θηβαίοις τριβήν, ει μεταγνόντες επί τοις κακως εγνωσμένοις πρεσβεύσαιντο παρ' αυτόν."
" Αλέξανδρος δε -έτι γαρ τοις Θηβαίοις διά φιλίας ελθειν μάλλον τι η διά κινδύνου διέτριβε προς τη Καδμεία κατεστρατοπεδευκώς". Αρριανού Αλεξάνδρου Ανάβασις Ι.7 Εκδ. Ζήτρος σελ.92-94

3. "ένθα δη οργη ουχ ούτως τι οι Μακεδόνες, αλλά Φωκείς τε και Πλαταιείς και οι άλλοι Βοιωτοί ουδέ αμυνομένους τους Θηβαίους έτι ουδενί κόσμω έκτεινον, τους μεν εν ταις οικίαις επεισπίπτοντες, ούς δέ ες αλκήν τετραμμένους, τους δε και προς ιεροις ικετεύοντας, ούτε γυναικών ούτε παίδων φειδόμενοι." Αρριανού Αλεξάνδρου Ανάβασις Ι.7 σελ.98-100 Εκδ. Ζήτρος 2004

4. "Συνελθούσης συνόδου των Πελοποννησίων, ουκ ολίγοι των συμμάχων και ιδίως οι Κορίνθιοι και οι Θηβαίοι απήτουν να μην επιτραπή ουδεμία συνθήκη εις τον μισητόν εκείνον πολέμιον. Αλλά το μεν όνομα των Αθηνών να εξαφανισθή, οι δε κάτοικοι να εκποιηθώσιν ως δούλοι."
Ιστορία του Ελληνικού Έθνους Κων/νου Παπαρρηγοπούλου 2η εκδ. 1886 Αθήνα τομ.4 σελ.172

5. "και την Πινδάρου του ποιητου οικίαν και τους απογόνους αυτού...διεφύλαξεν Αλέξανδρος"
Αρριανού Αλεξάνδρου Ανάβασις Ι.7 σελ256 Εκδ. Ζήτρος 2004

Posted on Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2008 by Unknown

15 comments