Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Κάθε τόσο έρχονται στην
επιφάνεια και νέες
ύποπτες μεθοδεύσεις,
για την αυτονομία διαφόρων
περιοχών της Ελλάδος.
Σήμερα εμπνέονται την
αυτονόμηση της Κέρκυρας,
xθες μιλούσαν για την
αυτονόμηση της Κρήτης,
της Ρόδου, ενώ εδώ και χρόνια
οργανώνονται
μεθοδικά συνθήκες για την αυτονόμηση
στη Θράκη.

Ξένοι διπλωμάτες και εκπρόσωποι περίεργων Μη
Κυβερνητικών Οργανώσεων αλωνίζουν, ανενόχλητοι,
την Ελληνική επικράτεια υπονομεύοντας την εθνική
συνοχή και «ανακαλύπτουν» νέες ανύπαρκτες εθνικές
μειονότητες στην χώρα μας. Ποτέ όμως δεν
αποδέχονται την ύπαρξη Ελληνικών μειονοτήτων σε
άλλες χώρες που υπάρχουν εδώ και αιώνες.
Μεγαλύτερα ερωτηματικά όμως προκαλεί η στάση
των υπευθύνων με την απάθειά τους και τις ανύπαρκτες
ενέργειές τους, απέναντι σε αυτές τις επικίνδυνες
μεθοδεύσεις, των ξένων ανθελληνικών κέντρων που
αποσκοπούν στην άλωση της Ελληνικής Πολιτείας.

Posted on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2008 by Unknown

1 comment

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008



Την ώρα που κάποιοι πολώνουν το κλίμα στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ., ο Πρόεδρος απαντά καταλλήλως και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Posted on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28, 2008 by Unknown

1 comment

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Αυτό είναι το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ των οπαδών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τα παλικάρια της ΕΛΔΥΚ;;;; Η Ιστορία ΤΙΜΩΡΕΙ!!!

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ
στις 11 π.μ. στο Περιστέρι και στο μνημείο επί της οδού Αγ.Πολυκάρπου και Πελασγίας το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων αξιωματικών, υπαξιωματικών και οπλιτών αδελφών μας.

Posted on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 27, 2008 by Unknown

No comments


Εδώ και τρεις μήνες περίπου ο Karatheodoris μαζί με άλλους πατριώτες ξεκίνησε μια προσπάθεια εξάλειψης υβριστικών για την πατρίδα video στο youtube. Έχουμε δημιουργήσει ένα playlist με Αnti-greek videos που όλο και αυξάνονται κι ένα ακόμη για τους αδελφούς Σέρβους (anti-Serb). Στα playlists συγκεντρώνονται όλα τα video που έχουν στόχο να συκοφαντήσουν την πατρίδα μας και να προκαλέσουν το πατριωτικό μας αίσθημα. Την τιμητική τους έχουν οι Σκοπιανοί (επαγγελματίες πια του είδους) ενώ Τούρκοι και Αλβανοί ακολουθούν.
Το ευχαριστο είναι ότι κάθε δύο περίπου εβδομάδες "ρίχνουμε" 10 βίντεο. Το κακό είναι ότι εμφανίζονται άλλα 20. Ο Karatheodoris όμως δεν το βάζει κάτω. Με 850 ενεργούς φίλους και την συμπαράσταση πολλών πατριωτών συνεχίζει δυνατά.
Σ' αυτή την προσπάθεια όλοι οι πατριώτες, που θέλουν να λέγονται ενεργοί, θα πρέπει να συμβάλλουν. Τίποτα δεν είναι μάταιο. Όλοι γνωρίζετε ποια είναι η κατάσταση στο ΥΠΕΞ. Είμαστε ανοχύρωτοι και θα πρέπει να αντισταθούμε με όπλο την υπομονή, την επιμονή και το θράσος. Ενημερώστε τον KARATHEODORI για κάθε νέο βίντεο υβριστικού περιεχομένου και διαστρέβλωσης της ελληνικής ιστορίας και κάνετε flag τα video που βρίσκονται στο playlist.

ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!!! FLAG= ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. Γιατί οι Έλληνες ξέρουν πάντα στο τέλος να κερδίζουν!

Posted on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 27, 2008 by Unknown

2 comments

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Karatheodoris έγινε κι αυτός μάρτυρας της σημερινής βόμβας που έσκασε με το δημοσίευμα του Guardian για αυτονομιστικές τάσεις της Κέρκυρας από μια δημοσιογράφο, που όπως φαίνεται παίζει ένα παλιό όπως θα αποδείξω παρακάτω παιχνίδι. Αυτό φυσικά δε θα περάσει έτσι. Ήδη έχουν γίνει ενέργειες για να ανέβει το θέμα στα ανώτερα κλιμάκια και να ακουστεί στη Βουλή προκειμένου το ΥΠΕΞ να ξυπνήσει απ' το βαθύ λήθαργο.
Για να είμαστε δίκαιοι η εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ στο φύλλο της 28ης Αυγούστου είχε κάνει αναφορά σε σχέδια ορισμένων κύκλων για αυτονόμηση. Περιμένουμε νέες αποκαλύψεις και εξελίξεις. Για όλα θα είστε ενήμεροι από τον Karatheodoris.
Το ερώτημα είναι γιατί ξαφνικά θυμήθηκαν ότι η Κέρκυρα θέλει ανεξαρτησία. Δυστυχώς δεν είναι η μόνη αναφορά τέτοιου είδους. Κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί διάφορες καταγγελίες σχετικά με ιστορίες ανεξαρτησίας τόσο της Κέρκυρας όσο και της Κρήτης. Συγκεκριμένα, ο Πρίγκηπας Κάρολος στην επίσημη ιστοσελίδα του βασιλείου του εμφανίζεται στο μενού των χωρών και η Corfu λες και πρόκειται για κανένα κρατίδιο. Πριν κάμποσο καιρό η Κέρκυρα αποτέλεσε για κάποιους άλλους και κομμάτι της Αλβανίας!!
Το θέμα της ανεξαρτησίας της Κρήτης είναι μια ανάλογη περίπτωση η οποία είχε και κάποια παραπάνω επεισόδια. Μιλoύσαν για ανεξαρτησία το 2012 και εμφάνισαν την σημαία της Ανεξάρτητης Κρήτης ενώ και το Υπουργείο Εμπορίου των Η.Π.Α. αναφερόταν στην Κρήτη σαν ανεξάρτητο κράτος σύμφωνα με παλαιότερη αποκάλυψη του greekalert.
Για να μη θυμηθούμε Τσαμουριά και Δυτική Θράκη όπου κατα καιρούς Αλβανοί και Τούρκοι εμφανίζουν προκλητικούς χάρτες, σημαίες και βίντεο με δήθεν απελευθερωτές. Όλα αυτά σε συνάρτηση με τους αλλόφρονες Σκοπιανούς που ονειρεύονται το Λευκό Πύργο και τη Θεσσαλονίκη μας, ολοκληρώνουν το παζλ ενός εκρηκτικού μίγματος διεκδικήσεων και δημιουργίας αποσχιστικών τάσεων που μόνο τυχαία δεν είναι. Οι πράκτορες αλωνίζουν, τα λεφτά ρέουν προκειμένου κάποιοι γυρολόγοι να ομολογήσουν ότι "καταπιέζονται" από τον κακό τύραννο.
Αποτέλεσμα: Δημιουργείται μια αίσθηση φόβου στο εσωτερικό και απέχθειας για την κακιά Ελλάδα στο εξωτερικό που τα θέλει όλα δικά της. Μήπως κάποιοι στο ΥΠΕΞ ήρθε ώρα να ανασκουμπωθείτε;; Λέω γω τώρα! Αν δεν μπορείτε, αφήστε το greekalert, το Στόχο και όλους εμάς που ενδιαφερόμαστε για την Ελλάδα να παίρνουμε τους παχυλούς μισθούς σας και να κάνουμε το αυτονόητο. ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!

ΥΓ: Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος είναι της γνωστής τάσης της θολοκουλτούρας. Ιδού και η απόδειξη: http://www.guardian.co.uk/world/2007/apr/02/turkey.travel

Posted on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 26, 2008 by Unknown

No comments